Samsung Galaxy A52 5G telefoonhoesjes

Samsung Galaxy A52 5G accessoires

Samsung Galaxy A52 5G telefoonhoesje

De Samsung Galaxy A52 5G is inmiddels al enige tijd uit. In principe is dit vrijwel hetzelfde toestel als de 4G-variant, met als belangrijkste verschil dat je van snellere 5G-netwerken gebruik kunt maken. Ook heeft de 5G-versie een iets snellere processor en een hogere verversingsfrequentie (120 Hz in plaats van 90 Hz). De behuizing van beide toestellen is identiek.

Juist op die behuizing valt wel het een en ander aan te merken. De Galaxy A52 5G heeft net als zijn 4G-broertje een wat goedkoop aanvoelende plastic behuizing. Dat maakt het toestel nogal kwetsbaar als het uit je zak of van de bank glijdt. Een goed telefoonhoesje is dan ook aan te raden om deze verder prima smartphone te beschermen tegen schade door krassen, stoten of vallen.

Samsung Galaxy A52 5G: bookcase of TPU siliconen hoesje?

Welk soort telefoonhoesje kun je nu het beste kopen voor je Samsung Galaxy A52 5G? Een razend populaire keuze bij de klanten van B2C Telecom is sinds jaar en dag de bookcase. Dit hoesje klapt als de kaft van een boek om je toestel heen en beschermt hierdoor zowel de voor-, achter- als zijkanten. Ook bevat dit GSM hoesje handige vakjes voor je pasjes en briefgeld.

Kijk je veel films of series op je smartphone? Dan is de standcase wellicht een betere keuze voor jou. Met dit praktische hoesje kun je je telefoon horizontaal voor je zetten, zodat je je handen vrijhoudt en ontspannen kunt zitten. Ga je voor een minimalistischer telefoonhoesje, kies dan een TPU siliconen case. Deze laat je scherm onbeschermd, waardoor een screenprotector wel is aan te raden.

Smartphone hoesje met foto voor je Galaxy A52 5G

Of je nu een bookcase, standcase of TPU siliconen hoesje kiest; bij B2C Telecom kun je kiezen uit talloze prachtige designs. Deze zijn opgedeeld in verschillende aansprekende thema’s, waaronder Reizen, Eten & Drinken, Bloemen & Planten en Dieren. Voor elke smaak vind je in onze webshop wel een passend telefoonhoesje.

Nog veel leuker is daarnaast het ontwerpen van je eigen smartphone hoesje met foto. Met de Phone Case Designer van B2C Telecom doe je dat voor je Galaxy A52 5G in een handomdraai. Upload je favoriete foto of foto’s en bepaal van begin tot eind hoe jouw GSM hoesje eruit komt te zien. Voeg afbeeldingen, tekst, special fx, patronen en clip art toe en laat je creativiteit de vrije loop!

GSM hoesje kopen voor de Samsung Galaxy A52 5G

Misschien vraag je je af of een hoesje voor je Samsung Galaxy A52 5G nu echt nodig is. Dat hangt ervan af hoe voorzichtig je met je toestel omgaat. Duidelijk is wel dat een ongeluk in een klein hoekje zit en een eventuele schermreparatie veel duurder is dan de kosten van een GSM hoesje. Bovendien kun je je telefoon met een hoesje ook nog eens een geheel eigen uitstraling geven.

Wat ons betreft is het kopen van een hoesje voor de Galaxy A52 5G voor vrijwel iedereen dan ook een zeer verstandige keuze. Heb je nog meer accessoires voor je toestel nodig, zoals een (auto)laders, fietshouder of screenprotector? Ook hiervoor ben je bij B2C Telecom aan het juiste adres. Profiteer van concurrerende prijzen en een snelle verzending.