Samsung Galaxy A3 2017 telefoonhoesjes

Bekijk hier alle telefoonhoesjes voor jouw Samsung Galaxy A3 2017.

Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
754 resultaten
Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
1 2 ... 48

Geef Samsung Galaxy A3 2017 persoonlijke touch met hoesje

Zojuist een geweldige skivakantie achter de rug en heb je daar mooie foto’s van gemaakt? Dan is het wellicht het een goed idee om deze afbeeldingen op een hoesje te zetten. Je bent zeker niet de eerste klant die van deze optie gebruik maakt, maar gegarandeerd dat je over een uniek telefoonhoesje beschikt voor de Samsung Galaxy A3 2017!

Zelf een hoesje ontwerpen voor de Samsung Galaxy A3 2017 doe je natuurlijk bij B2C Telecom. Uit onze klantenreviews blijkt wel dat deze service momenteel zeer in trek is. Vakantie is een zeer populair thema bij onze klanten. Ook verjaardagen, auto´s en huisdieren doen het goed. Op het moment dat je zelf een Samsung hoesje ontwerpt op onze website kun je tevens teksten, achtergrondkleuren en je eigen handtekening toevoegen. Jouw Samsung Galaxy A3 2017 krijgt hiermee een unieke persoonlijke stempel opgedrukt.  

Design hoesjes duurzaam en degelijk

Er zijn ook vele soorten prints beschikbaar die door B2C Telecom zelf zijn ontwikkeld. Die komen samen in ons onderscheidende en zeer diverse aanbod design hoesjes. Ook hier aan dieren en vervoersmiddelen geen gebrek, maar ook wereldsteden, vlaggen en planten en bloemen sieren onze website. Het hoeft bijna geen betoog dat deze smartphonehoesjes er zeer indrukwekkend uitzien. Dit wordt gecombineerd met duurzaamheid en degelijkheid. Deze A3 hoesjes maken jouw smartphone aan alle kanten weerbaar. Geen zorgen dus als de Samsung Galaxy A3 een keer uit de handen dreigt te vallen. Hij kan een stootje hebben met de telefoonhoesjes van B2C Telecom.

Luxe Samsung met hoesje van goud

Het kan zijn dat je een luxer en strakker model prefereert. In dat geval willen we je graag attenderen op het Samsung Galaxy A3 (2017) Hoesje Goud. Dit is gemaakt van de beste kwaliteit PU-Leer (kunstleer) en de houder aan de binnenkant is van TPU. Dit materiaal is transparant en laat de kleur van de randen van je Samsung Galaxy A3 2017 mooi uitkomen. Een zakelijker hoesje dus voor de Samsung, waarmee je op de bedrijfsborrel punten scoort. Overigens is dit telefoonhoesje een zogenoemde stand case. Dit houdt in dat de Samsung Galaxy A3 2017 met behulp van een standaard horizontaal is neer te zetten. 

TPU cases erg flexibel

Ook het aanbod TPU cases mag er wezen. Er zijn zelfs Samsung cases beschikbaar die licht geven in het donker. Alsof je nog niet genoeg opvalt met dit toptoestel. TPU hoesjes zijn extreem duurzaam en flexibel, je hebt er dus erg lang plezier van. En dat tegen bodemprijzen. Voor goedkope telefoonhoesjes kun je immers nergens beter terecht dan bij B2C Telecom.