Samsung Galaxy S20 Leuk Hoesje Bears

Samsung Galaxy S20 Leuk Hoesje Bears


Kies je uitvoering (4)
€ 27,95
€ 24,95
nog 66 op voorraad
Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden *
Klantscore 9.3 met 9.700+ reviews
Gratis verzending in NL en BE
Bedrukt in ons eigen magazijn in NL

Vergelijkbare producten

Op dit hoesje vind je een bereschattig ontwerp! Vergeef ons de woordgrap, maar hoe moeten we dit lieve ontwerp anders omschrijven? Op dit knuffelige ontwerp zie je leuke, getekende beertjes in vrolijke kleuren als geel, blauw en roze. Dankzij de contrasterende witte en zwarte beertjes vallen de felle kleurtjes nog meer op. Al met al is dit Leuk Hoesje voor de Samsung Galaxy S20 een perfect hoesje voor de knuffelberen onder ons. Een boekhoesje is perfect voor iedereen die niet graag allerlei losse dingen meesleept. Met dit hoesje heb je namelijk je belangrijkste bezittingen bij de hand. Binnenin zit namelijk een pasjeshouder voor twee pasjes. Daar bewaar je je belangrijkste (bank)passen in of je briefgeld. Super handig en heel erg mooi. En bovenal is je telefoon met dit bears-ontwerp goed beschermd tegen krassen en beschadigingen.

8720215326208
B2Ctelecom
Hoesjes
Samsung Galaxy S11e
Geen extra valbescherming
Kunstleer, TPU
3
Book Case
Geen personage
27 mm
188 mm
Geen sportclub
30 g
129 mm

Zakelijke bestelling

Voor zakelijke klanten, die grote aantallen willen bestellen, kunnen we een offerte op maat schrijven. Bekijk onze brochure of neem contact op voor meer informatie of een offerte.

10 / 10

Helemaal niks lekker zo laten.....en ik kan een zeikert zijn maar hier heb ik niks gevonden om over te klagen. Top gedaan gasten.

Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van het geprinte hoesje. En de levering was ook niet normaal snel....binnen 1 dag!!! Niet te vergelijken met een hema of kruidvat die ook hoesjes printen. Dit is echt een aanrader heb ook al meerdere mensen verteld over dit bedrijf.

op 08-05-2020 om 17:01