Nokia 8 telefoonhoesjes

Nokia 8 accessoires

Nokia 8 in tact met hoesjes B2C telecom

De Nokia 8 is een gsm waarmee de Finse fabrikant flink heeft uitgepakt. De gsm heeft een uitstekende dubbele camera, aluminium behuizing en 5,3 inch-AMOLED-beeldscherm met een QHD-resolutie. Het ontwerp is niet helemaal je van het, maar dit kunt u naar uw hand zetten door een onderscheidend gsm hoesje te kopen. De Nokia 8 hoesjes van B2C Telecom geven het apparaat een stuk meer uitstraling. En dat tegen een zeer lage prijs.

Met de Snapdragon 835-chipset en 4 GB werkgeheugen draait de Nokia 8 erg vlot zonder zware gebruikersinterface. De aluminium behuizing ligt goed in de hand en is bovendien stof- en spatwaterdicht. De Nokia 8 maakt u met de hoesjes van B2C Telecom een stuk mooier. Onze Nokia 8 hoesjes zijn geweldig om te zien en brengen de gsm in een zeer duurzame staat.  

Stand case zeer geschikt voor Nokia 8

De camera's achterop de Nokia 8 zorgen voor prima beelden. Het schieten van 4K-video's en het maken van haarscherpe foto's is voor deze smartphone geen probleem. Deze gsm is uitermate geschikt voor een prachtige stand case. Met dit hoesje kan de Nokia 8 schadevrij blijven draaien. Ook als de gsm een keer een smak op de grond maakt. Zonder de bescherming van een hoesje kunt u waarschijnlijk onderdelen van de smartphone gaan vervangen.

Hier zit u natuurlijk niet op te wachten. Een Nokia 8 stand case is bovendien multifunctioneel. Pasjes en papiergeld kunt u in de binnenkant van de case kwijt en de gsm is te gebruiken terwijl u de handen vrij hebt. Dit is te danken aan de extra standaard.  

TPU hoesje met screenprotector Nokia 8

Bent u liever wat flexibeler, dan kiest u voor een TPU case. Het volledige scherm blijft altijd zichtbaar. Het hoesje hoeft u niet open te klappen. Dat kan immers niet. Een Nokia 8 TPU hoesje is bovendien zeer praktisch. Het heeft opstaande randen, waardoor de kans op valschade wordt beperkt.

Het is wel raadzaam een Nokia 8 screenprotector te kopen bij een TPU case. U kunt ook zelf foto's en teksten op een TPU hoesje zetten. Wij kunnen uw unieke print op een hoesje bedrukken. Hiervoor maken we gebruik van zeer geavanceerde technieken. Veel mensen gebruiken een boekhoesje om eigen foto's, logo's en effecten op te zetten.

B2C Telecom biedt waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken