Nokia 8 hoesjes

Bekijk hier alle hoesjes voor jouw Nokia 8.

0 resultaten

Nokia 8 hoesjes | Gratis verzending

Geen zoekresultaat

Helaas! Wij vonden geen artikelen voor jouw zoekopdracht.

Wat kun je doen?

  • Controleer de spelling van je zoekopdracht
  • Probeer een andere zoekopdracht
  • Zoek je informatie over onze service? Ga naar de pagina klantenservice.
 

Zelf een hoesje ontwerpen?

Op zoek naar een hoesje, maar kun je er geen vinden dat uniek is en echt bij je past? Maak hem dan zelf.

Seppe

Nokia 8 in tact met hoesjes B2C telecom

De Nokia 8 is een telefoon waarmee de Finse fabrikant flink heeft uitgepakt. De telefoon heeft een uitstekende dubbele camera, aluminium behuizing en 5,3 inch-AMOLED-beeldscherm met een QHD-resolutie. Het ontwerp is niet helemaal je van het, maar dit kun je naar je hand zetten door een onderscheidend telefoonhoesje te kopen. De Nokia 8 hoesjes van B2C Telecom geven het apparaat een stuk meer uitstraling. En dat tegen een zeer lage prijs.

Met de Snapdragon 835-chipset en 4 GB werkgeheugen draait de Nokia 8 erg vlot zonder zware gebruikersinterface. De aluminium behuizing ligt goed in de hand en is bovendien stof- en spatwaterdicht. De Nokia 8 maak je met de hoesjes van B2C Telecom een stuk mooier. Onze Nokia 8 hoesjes zijn geweldig om te zien en brengen de telefoon in een zeer duurzame staat.  

Stand case zeer geschikt voor Nokia 8

De camera's achterop de Nokia 8 zorgen voor prima beelden. Het schieten van 4K-video's en het maken van haarscherpe foto's is voor deze smartphone geen probleem. Deze telefoon is uitermate geschikt voor een prachtige stand case. Met dit hoesje kan de Nokia 8 schadevrij blijven draaien. Ook als de telefoon een keer een smak op de grond maakt. Zonder de bescherming van een hoesje kun je waarschijnlijk onderdelen van de smartphone gaan vervangen.

Hier zit je natuurlijk niet op te wachten. Een Nokia 8 stand case is bovendien multifunctioneel. Pasjes en papiergeld kun je in de binnenkant van de case kwijt en de telefoon is te gebruiken terwijl je de handen vrij hebt. Dit is te danken aan de extra standaard.  

TPU hoesje met screenprotector Nokia 8

Ben je liever wat flexibeler, dan kies je voor een TPU case. Het volledige scherm blijft altijd zichtbaar. Het hoesje hoef je niet open te klappen. Dat kan immers niet. Een Nokia 8 TPU hoesje is bovendien zeer praktisch. Het heeft opstaande randen, waardoor de kans op valschade wordt beperkt.

Het is wel raadzaam een Nokia 8 screenprotector te kopen bij een TPU case. Je kunt ook zelf foto's en teksten op een TPU hoesje zetten. Wij kunnen jouw unieke print op een hoesje bedrukken. Hiervoor maken we gebruik van zeer geavanceerde technieken. Veel mensen gebruiken een boekhoesje om eigen foto's, logo's en effecten op te zetten.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken