Nokia 7 telefoonhoesjes

Nokia 7 accessoires

Bescherm Nokia 7 met hoesjes B2C Telecom 

De Nokia 7 heeft een flinke batterij en beschikt over hele goede camera's. Verder beschikt dit indrukwekkende toestel over een 5,2 inch-beeldscherm en een Snapdragon 630-chipset. Deze middenklasser kun je het best beschermen met een leuk smartphone hoesje.  Met de Nokia 7 hoesjes van B2C Telecom wordt jouw  telefoon een stuk duurzamer. En dat tegen een regelrechte spotprijs!  

De behuizing van de Nokia 7 is prachtig afgewerkt, ligt goed in de hand en is gemaakt van aluminium en glas. Daarnaast is het toestel stof- en waterdicht. Wij bieden telefoonhoesjes aan die dit fraaie ontwerp in nieuwstaat houden. Daarnaast hebben onze Nokia hoesjes een heel mooi uiterlijk. Onze hoesjes zijn zeer elegant en chique. Dat geldt voor onze TPU cases en stand cases, maar ook voor onze design hoesjes en boek en flip hoesjes.

Nokia 7 hoesjes hebben vele extra's

Met het Full HD-beeldscherm wordt het kijken van films en internetten met de Nokia 7 een hele prettige bezigheid. Een hoesje beschermt tegen barsten in het scherm maar ook tegen krassen en andere beschadigingen. Onze boekhoesjes, stand cases en design hoesjes hebben opbergvakjes voor pasjes en papiergeld. Je kunt de portemonnee thuislaten met de hoesjes van B2C Telecom. Er zijn ook hoesjes zoals stand cases die een standaard hebben.  

Met een TPU hoesje past de Nokia 7 altijd in je broekzak. De achterkant en de zijkanten van de smartphone worden volledig beschermd. Aangezien het scherm van de Nokia 7 voor een deel vrij ligt, zou je er een screenprotector bij kunnen nemen. Screenprotectors zijn er in glas en in folie. Glas is de veiligste optie. Hierdoor blijven barsten in het scherm achterwege. Met onze Nokia 7 screenprotectors kun je er van op aan dat het touchscreen in nieuwstaat blijft.  

Nokia 7 hoesjes en andere accessoires verduurzamen toestel

Boekhoesjes zijn de veiligste hoesjes die er zijn. Ze zijn er met magnetische sluiting aan de buitenkant - met een lipje -  en aan de binnenkant. De telefoon wordt dus zeer goed afgesloten. Heb je de Nokia 7 in je broekzak of tas zitten, dan kunnen scherpe voorwerpen als sleutels geen schade aanrichten. Hierdoor blijft de Nokia 7 er schitterend uitzien. De boekhoesjes worden ook gebruikt voor het ontwerpen van design hoesjes. Ook kun je bij ons zelf een Nokia hoesje maken.  

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken