Nokia 5 telefoonhoesjes

Nokia 5 accessoires

Veilig op stap met B2C Telecom-hoesje en Nokia 5

De Nokia 5 lijkt heel erg op de Nokia 6. Er is echter een belangrijk verschil: de Nokia 5 is een stukje goedkoper. Met de snelheid van de Snapdragon 430-chipset en de nieuwste versie van Android 7.0 Nougat boet het toestel nauwelijks in op kwaliteit. Een kwalitatief goed toestel verdient het om goed beschermd te worden, met een aantrekkelijk hoesje van B2C Telecom. Onze telefoonhoesjes zijn zeer betaalbaar, onderscheidend en worden steeds gretiger besteld door smartphonefreaks.  

De Nokia 5 kun je met een beetje fantasie een prima middenklasser noemen, maar afgaande op de looks zou je verwachten dat je zelfs iets meer in huis hebt gehaald. De strakke behuizing, gemaakt van metaal, in combinatie met het goed aansluitende scherm zorgt voor een hele fraaie uitstraling. Omdat je hier in de toekomst geen afbreuk aan wilt doen, kleed je de Nokia 5 natuurlijk veilig aan met een leuk telefoonhoesje.

Behuizing Nokia 5 blijft strak met hoesje

Stel, je staat naar een concert te kijken en laat de Nokia 5 tijdens het maken van een video of foto uit je handen glippen. Zonder hoesje is de kans zeer reëel dat de behuizing van de telefoon er plots niet meer zo heel aantrekkelijk uitziet. Bovendien is de aanschaf van een Nokia hoesje bij B2C Telecom een zeer geringe investering. Dus wat let je nog om een leuk telefoonhoesje te bestellen op onze website, zodat het toestel nog jarenlang in nieuwstaat meekan. Ons aanbod is erg uitgebreid en divers, dus het moet wel heel gek lopen wil je het ideale product niet terug kunnen vinden op onze website.

Boekhoesjes zijn er in allerlei kleuren en designs en beschermen de Nokia aan alle kanten. Verschillende uitsparingen in het hoesje zorgen ervoor dat het toestel te gebruiken is terwijl deze in de flipcase zit. Bijzonder flexibel dus, deze smartphone hoesjes. Dat geldt ook zeker voor de TPU cases. Niet alleen is de achterkant van de Nokia 5 voor de volle honderd procent beschermd, de voorkant kan door de opstaande randen van het hoesje ook tegen een stootje. Toch is het raadzaam om een screenprotector aan de bestelling toe te voegen.

Scherm Nokia 5 in optima forma met screenprotector

Met de 13-megapixelcamera aan de achterzijde van de Nokia zijn leuke foto's en video’s te schieten. Om van het uiteindelijke resultaat te kunnen genieten, is het echter wel belangrijk dat het 5,2-inch scherm in optimale conditie is. Dit is het geval als je gebruik maakt van een screenprotector. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Een glazen screenprotector is de veiligste keus, want barsten in het scherm zijn hiermee onmogelijk. Maar ook met een versie van folie ben je beter op je gemak. Je doet jezelf en de Nokia 5 een groot plezier door te kiezen voor een hoesje en een screenprotector van B2C Telecom.