Ontwerp uniek Nokia 5 hoesje bij B2C Telecom

De Nokia 5 is een zeer degelijke smartphone. Heeft u een hoesje nodig dat behalve fraai en degelijk ook uniek is? Start dan nu met het ontwerpen van uw eigen Nokia 5 hoesje. U krijgt er zeker geen spijt van. Een smartphone hoesje met persoonlijke foto’s en teksten is echt bijzonder. Het kan ook een mooi cadeau vormen met verjaardagen of feestdagen. Maak nu een eigen Nokia 5 hoesje bij B2C Telecom.

Met onze Nokia 5 hoesjes is het geen probleem als de gsm tijdens het vergaderen of multitasken een keer op de grond valt. B2C Telecom biedt de beste kwaliteit hoesjes tegen de laagste prijs. Onze cases zijn niet alleen stevig, ze geven uw gsm ook nog eens een fantastische uitstraling. Bovendien kunt u bij B2C Telecom zelf een uniek hoesje ontwerpen, met eigen foto’s, teksten en bedrijfslogo’s.

Nokia 5 hoesje met bedrijfslogo

Inderdaad, ook steeds meer bedrijven grijpen de unieke mogelijkheid aan om zelf smartphone hoesjes te ontwerpen. Een hoesje met bedrijfslogo komt zeer professioneel en chique over. Bedrijven kunnen ook optimaal profiteren van bundelkorting. De smartphone hoesjes worden goedkoper naarmate u er meer bestelt.

Het Nokia 5 hoesje krijgt een unieke uitstraling als u er een eigen ontwerp op plaatst. Een mooie foto staat aan de basis van het leuke Nokia 5 hoesje. Dit kan bijvoorbeeld een foto van een recente vakantie zijn. Heeft u er een grandioos weekendje Zeeland opzitten? Plaats dan de leukste foto hiervan eens op het gsm hoesje.

Plaats leuke foto op boekhoesje

Om dit mogelijk te maken hebben we de Phone Case Designer ontwikkeld. Hiermee kunt u zelfs meerdere foto’s op een smartphone hoesje plaatsen. Na het maken van uw design kunt u in 3D het resultaat nog controleren. Daarna is het nog mogelijk om aanpassingen te doen. Op deze manier creëert u een uniek Nokia 5 hoesje, dat beschermt en heel erg opvalt.

Dat zijn toch twee aspecten die heel erg belangrijk zijn. We merken dat de vraag naar gepersonaliseerde smartphone hoesjes steeds verder toeneemt. B2C telecom speelt hier op in, onder meer door de nadruk te leggen op de goede printservice. Dit ziet u ook terug in de Nokia 5 design hoesjes. De prints op alle smartphone hoesjes worden in zeer hoge kwaliteit bedrukt.  

B2C Telecom biedt waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes en screenprotectors van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op design hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes kunt u gratis retourneren