Nokia 2 telefoonhoesjes

Nokia 2 accessoires

Bescherm Nokia 2 met hoesjes B2C Telecom

De uiterst betaalbare Nokia 2 heeft een 5 inch-beeldscherm, dat weinig energie gebruikt. De batterij is flink; met maar liefst 4100 mAh kun je met de Nokia 2 maar liefst 19 uur bellen. Met de telefoon zelf kun je zeer lange tijd doen als je er een mooi Nokia 2 hoesje bij neemt. Bijvoorbeeld een design hoesje, TPU hoesje, stand case of boekhoesje. Op verschillende Nokia hoesjes kun je ook zelf een ontwerp plaatsen. Dit levert een unieke, gepersonaliseerde Nokia accessoire op.  

De Nokia 2 heeft voldoende in huis om zich van andere budgetsmartphones te onderscheiden. De Snapdragon 212-chipset in combinatie met 1 GB werkgeheugen beschikt over voldoende vermogen om apps te draaien en te gamen. Zorg dus dat je de smartphone op een veilige manier gebruikt. Dit doe je met een leuk smartphone hoesje. Met een Nokia 2 hoesje zoals een design hoesje weet je zeker dat de telefoon tegen een stootje kan.   

Uniek ontwerp op Nokia 2 hoesje

Onze Nokia design hoesjes zijn van vele markten thuis. Ze zien er heel mooi uit en zijn zeer praktisch van aard. De prints op de hoesjes worden gemaakt door onze grafisch ontwerper en worden in hoge kwaliteit UV-inkt op de hoesjes gedrukt. Ze zijn beschikbaar in verschillende leuke thema’s, zoals dieren, steden, landschappen en sport. Je kunt ook zelf een Nokia 2 hoesje maken. Door jouw eigen foto’s op een boekhoesje, stand case of TPU hoesje te zetten bepaal jij zelf het thema op je case.

Om dit mogelijk te maken hebben we de Phone Case Designer ontwikkeld. Dit is een uniek programma, waarmee je jouw hoesje kunt personaliseren. We merken dat dit steeds meer gedaan wordt. De kwaliteit van deze smartphone hoesjes is hoog. Voor het bedrukken van de hoesjes maken we gebruik van geavanceerde technieken en de prints zijn zeer duurzaam. Jouw foto’s en teksten blijven altijd scherp zichtbaar op het Nokia 2 hoesje.

Tot slot willen we je erop wijzen dat het aanbrengen van een screenprotector geen overbodige luxe is. Onze Nokia 2 screenprotectors beschermen optimaal tegen krassen, vlekken en andere vervelende beschadigingen op het touchscreen. Met een screenprotector van glas of folie en een smartphone hoesje blijft het scherm van je Nokia perfect functioneren. Bestel deze Nokia 2 accessoires voor een prikkie bij B2C Telecom. 

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken