Motorola Moto C Plus telefoonhoesjes

Motorola Moto C Plus accessoires

Upgrade voor Motorola Moto C Plus met hoesje B2C Telecom

Lenovo heeft met de Motorola Moto C Plus een gsm op de markt gebracht die opvalt dankzij een lage aanschafprijs en een redelijk grote accu. De hardware is niet opzienbarend, maar daar staat tegenover dat Motorola Moto C Plus het lang volhoudt. Smartphones die het lang volhouden zijn ook vrijwel altijd voorzien van een mooi hoesje van B2C Telecom. Kies een Motorola Moto C Plus hoesje uit op onze website en het toestel kan er de komende jaren tegenaan.

De Moto C Plus wordt aangedreven door een MediaTek MT6737-chip met een quadcore-processor, 1GB RAM en 16GB aan opslagruimte. Daarmee is de gsm krachtig genoeg voor belangrijke taken als WhatsApp’en, navigeren met Google Maps en het spelen van een spelletje. Om dit enige tijd te kunnen blijven doen is het raadzaam een beschermende hoes te kopen voor de Motorola Moto C Plus. Een leuk gsm-hoesje van B2C Telecom geeft de Motorola Moto C Plus echt iets extra´s en garandeert een lange levensduur van het toestel.

Foto's scherp in beeld dankzij Motorola Moto C Plus hoesje

De Moto C Plus is minder krachtig dan andere Lenovo-toestellen, maar wel een stukje goedkoper. De Motorola Moto C Plus beschikt over een 8 en 2 megapixel-camera aan respectievelijk de achter- en voorzijde. Met deze camera’s zijn foto´s te schieten van redelijke kwaliteit en door een smartphonehoesje te nemen voor de Motorola Moto C Plus zijn deze goed te bezichtigen op het 5 inch-scherm met 1280 bij 720 pixels. Dit scherm is in nieuwstaat te houden met een Motorola Moto C Plus hoesje.

Op een festivalterrein is het goed toeven met de Motorola Moto C Plus en vanzelfsprekend dat u mooie foto´s schiet of filmpjes maakt van uw favoriete bands. Tegelijkertijd kan het gebeuren dat de Motorola Moto C Plus op de grond valt, bijvoorbeeld als een andere festivalganger in aangeschoten toestand het toestel per ongeluk uit uw handen slaat. Heeft u dan geen gsme case en screenprotector genomen voor de Motorola Moto C Plus, dan zal het festival een beetje in duigen vallen wanneer de valschade erg opvalt.

Motorola Moto C Plus vlot in gebruik met gsm-hoesje

U doet dus uzelf en de Motorola Moto C Plus een groot genoegen door een smartphone hoesje aan te schaffen. Met een Motorola Moto C Plus blijft Android 7.0 Nougat naar behoren draaien en blijft de gsm lekker vlot in gebruik. Omdat de Motorola Moto C Plus beschikt over een plastic behuizing is deze kwetsbaar. Ook daarom is de aanschaf van een Motorola Moto C Plus hoesje verstandig.