Huawei P30 telefoonhoesjes

Huawei P30 accessoires

Bescherm de Huawei P30 met een mooi en uniek hoesje van B2C Telecom

De Huawei P30 is een nieuwe Android-smartphone met drie camera’s aan de achterkant. Ook heeft hij een 24 megapixel selfiecamera. Goede foto’s en video’s maken is met dit toestel dus geen enkel probleem. De telefoon is daarnaast uitgerust met snelle hardware en een vingerafdrukscanner in het scherm. Het scherm is een 6,1 inch oled met full hd-resolutie. 

Het toestel loopt op Android 9.0 (Pie) en heeft standaard maar liefst 128 GB opslagruimte. Dat is natuurlijk handig met de vele foto’s die je hiermee gaat maken. De opslagruimte is ook nog eens uit te breiden met een geheugenkaartje. Hij heeft een flinke accu en 6GB werkgeheugen. 

De meeste mensen gebruiken hun telefoon elke dag, soms wel uren per dag. Je wilt hem dus zo mooi en veilig mogelijk bij je dragen. Dat kan perfect met een van onze vele designhoesjes. Ga voor een sterk TPU-hoesje of juist voor een boekhoesje zodat je ook meteen je pasjes op kunt bergen. We hebben hoesjes in allerlei kleuren, met mooie prints of afbeeldingen, met unieke plaatjes of zelfs complete kunstwerken erop.

Een uniek, gepersonaliseerd telefoonhoesje, voor ieder wat wils en zelfgemaakt! 

Wil je iets echt bijzonders, kies dan voor een eigen ontwerp. Voeg je favoriete foto toe aan je telefoonhoesje of ga voor je bedrijfslogo of je favoriete band of voetbalclub. Zo heeft niemand een soortgelijk hoesje als jij. Zo’n eigen hoesje ontwerpen is alles behalve moeilijk. Met de gebruiksvriendelijke Phone Case Designer heb je binnen een paar minuten een eigen hoesje ontworpen. Je hoeft ook geen weken te wachten op je gepersonaliseerde hoesje. Jouw unieke bestelling wordt vaak dezelfde dag nog door ons gemaakt en opgestuurd. 

De unieke ontwerpmodule hebben we zelf ontwikkeld. Het is een module waar al heel veel klanten met veel plezier gebruik van hebben gemaakt. Wij twijfelen er niet aan dat jouw hoesje met eigen teksten en foto’s heel bijzonder wordt. Probeer het vooral eens uit en je zult versteld staan van je ontwerpskills!

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken