Sony Xperia Z1 hoesjes

Bekijk hier alle hoesjes voor jouw Sony Xperia Z1.

0 resultaten

Sony Xperia Z1 hoesjes | Gratis verzending

Geen zoekresultaat

Helaas! Wij vonden geen artikelen voor jouw zoekopdracht.

Wat kun je doen?

  • Controleer de spelling van je zoekopdracht
  • Probeer een andere zoekopdracht
  • Zoek je informatie over onze service? Ga naar de pagina klantenservice.
 

Zelf een hoesje ontwerpen?

Op zoek naar een hoesje, maar kun je er geen vinden dat uniek is en echt bij je past? Maak hem dan zelf.

Seppe

Bescherm Sony Xperia Z1 met hoesjes B2C Telecom

De Sony Xperia Z1 heeft een fantastisch scherm, een uitstekende camera en allerlei unieke software. Het hoogwaardige scherm is het belangrijkste verbeterpunt ten opzichte van de Sony Xperia Z. Wil je voor langere tijd op een veilige manier gebruik maken van dit geweldige toestel? Koop dan een goedkoop Sony Xperia Z1 hoesje bij B2C Telecom. Onze design hoesjes, TPU cases en stand cases vormen de ontbrekende schakel voor deze telefoon.

Het grote pluspunt van de Sony Xperia Z1 is het 5 inch Full HD-scherm. Sony heeft hiervoor gebruik gemaakt van de zogenaamde Triluminos-technologie. Dankzij Triluminos zien beelden er op het scherm zeer natuurlijk en scherp uit. Vanzelfsprekend ga je dit toestel voorzien van een telefoonhoesje. Alleen dan weet je zeker dat de telefoon geen schade zal oplopen als die een keer uit je handen valt. Ook krassen, scheuren en andere beschadigingen op het design en het scherm zijn met een hoesje van B2C telecom niet mogelijk.

Sony Xperia Z1 design hoesjes fraai en praktisch

Onze Sony Xperia Z1 design hoesjes zijn zeer de moeite waard. Deze hoesjes zijn allereerst super degelijk en praktisch. Ze zijn gemaakt van leer en TPU en hebben aan de binnenzijde vakjes voor pasjes en briefgeld. Maar de hoesjes zien er ook fantastisch uit. De designs zijn zeer hip en modern en in veel verschillende thema’s te krijgen. Je kunt ook voor een eigen ontwerp gaan. Jouw eigen foto’s kun je op een boekhoesje of een TPU hoesje laten zetten. Hiervoor gebruik je onze Phone Case Designer. Met dit programma kun je jouw hoesje personaliseren.

Vraag naar gepersonaliseerd hoesje neemt toe

We merken dat er steeds meer vraag komt naar gepersonaliseerde producten. De telefoonhoesjes die je zelf maakt zijn daar een schitterend voorbeeld van. Zorg er voor dat de foto van goede kwaliteit is. Dat zie je uiteindelijk echt terug op het smartphone hoesje. Het is ook mogelijk om effecten en cliparts toe te voegen.

De Sony Xperia Z1 is een fraai apparaat, dat beschikt over een zeer goede camera. Met de 20.7 megapixel sensor, die ook terug te vinden is in de camera-lijn van Sony, schiet je schitterende foto’s.  Met een stand case kun je beelden bekijken terwijl de telefoon op tafel staat. Het is ook verstandig om een Sony Xperia Z1 screenprotector te overwegen.   

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken