Samsung A8 Plus (2018) hoesjes

Bekijk hier alle hoesjes voor jouw Samsung Galaxy A8 Plus (2018).

0 resultaten

Samsung Galaxy A8 Plus (2018) hoesjes | Gratis verzending

Geen zoekresultaat

Helaas! Wij vonden geen artikelen voor jouw zoekopdracht.

Wat kun je doen?

  • Controleer de spelling van je zoekopdracht
  • Probeer een andere zoekopdracht
  • Zoek je informatie over onze service? Ga naar de pagina klantenservice.
 

Zelf een hoesje ontwerpen?

Op zoek naar een hoesje, maar kun je er geen vinden dat uniek is en echt bij je past? Maak hem dan zelf.

Seppe

Bescherm Samsung Galaxy A8 Plus (2018) met hoesje B2C Telecom 

Net als de Samsung Galaxy A8 (2018) heeft de Samsung Galaxy A8 Plus (2018) een vlotte Exynos octacore-processor. Het grote verschil is het scherm. De normale Samsung Galaxy A8 (2018) heeft een 5.6 inch scherm, terwijl de Plus een 6 inch scherm heeft. Heb je een Samsung Galaxy A8 Plus (2018) hoesje nodig, dat het apparaat onder alle omstandigheden beschermt? Dat kan met een design hoesje, stand case of TPU hoesje van B2C Telecom. Het is ook mogelijk om zelf een Samsung Galaxy A8 Plus (2018) hoesje te maken.   

De Samsung Galaxy A8 Plus (2018) kan wel een leuk hoesje gebruiken. De Samsung Galaxy A8 Plus (2018) is een midrange smartphone met randloos scherm. Bij Samsung heet dit ‘infinity display’. Dankzij dit bijzondere touchscreen kun je volop genieten van alle foto’s en filmpjes die je op de smartphone hebt staan. Dit wil je natuurlijk wel lang blijven doen. Vandaar dat de bescherming van het apparaat met een hoesje en een Samsung Galaxy A8 Plus (2018) screenprotector zeer verstandig is. 

Samsung Galaxy A8 Plus (2018) uniek dankzij design hoesje

De Samsung Galaxy A8 Plus (2018) heeft een metalen frame met glazen voor- en achterkant. Hoewel het een mid range telefoon is, heeft Samsung niet bezuinigd op de batterij. De Samsung Galaxy A8 (2018) heeft een 3000 mAh batterij, die van de Samsung Galaxy A8 Plus (2018) is met 3500 mAh nog een flink stuk groter. De oplader hoeft dus niet voor het minste of geringste tevoorschijn te worden getoverd.

Op zoek naar een unieke bescherming van de smartphone? Dit kan met een Samsung Galaxy A8 Plus (2018) design hoesje. Een Samsung design hoesje beschikt over een exclusieve print, gemaakt door B2C Telecom. Onze collectie design hoesjes is samengesteld in verschillende thema’s. Op die manier zit er altijd wel een Samsung Galaxy A8 Plus (2018) hoesje tussen dat jij leuk vindt. 

Maak Samsung Galaxy A8 Plus (2018) hoesje met naam  

Mag het nog exclusiever? Dan raden we je aan zelf een Samsung Galaxy A8 Plus (2018) hoesje te ontwerpen. Dit kan met onze speciale Phone Case Designer. Vele smartphone gebruikers hebben hier al kennis mee gemaakt. Met deze ontwerpmodule creëer je een persoonlijk Samsung Galaxy A8 (2018) Plus hoesje, dat perfect bij je past.

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken