LG Q6 Plus hoesjes

Bekijk hier alle hoesjes voor jouw LG Q6 Plus.

0 resultaten

LG Q6 Plus hoesjes | Gratis verzending

Geen zoekresultaat

Helaas! Wij vonden geen artikelen voor jouw zoekopdracht.

Wat kun je doen?

  • Controleer de spelling van je zoekopdracht
  • Probeer een andere zoekopdracht
  • Zoek je informatie over onze service? Ga naar de pagina klantenservice.
 

Zelf een hoesje ontwerpen?

Op zoek naar een hoesje, maar kun je er geen vinden dat uniek is en echt bij je past? Maak hem dan zelf.

Seppe

Bescherm LG Q6 Plus met hoesjes B2C Telecom

De LG Q6 Plus is de iets uitgebreidere versie van de LG Q6. Dit uit zich onder meer in meer werkgeheugen (64 GB in plaats van 32 GB) en iets hogere aanschafprijs. Verder heb je gewoon het strakke design en de 13-megapixelcamera van de LG Q6. Voor een goede bescherming van dit toestel neem je een van de leuke LG Q6 Plus hoesjes van B2C Telecom. Onze boekhoesjes, TPU hoesjes en design hoesjes zijn het toppunt van degelijkheid.

De LG Q6 Plus heeft net als de LG Q6 geen vingerafdruksensor maar gezichtsherkenningssoftware. Verder is het scherm randloos. De afgeronde hoeken en het design zijn fraaie elementen. De uitstraling is zeer modern, dus is het verstandig krassen te vermijden en de smartphone te voorzien van een goedkoop LG hoesje. Een LG Q6 Plus case is handig als de telefoon een keer op de grond valt of aan water of vuil wordt blootgesteld. Tijdens een feestje valt er zo een glas bier of wijn overheen en dan ben je zonder een hoesje de pineut.

Exclusieve design hoesjes LG Q6 Plus

De LG Q6 Plus vaart wel bij een leuk en onderscheidend design hoesje. Deze hoesjes met unieke prints zijn op maat gemaakt voor de LG Q6 Plus en doen meer dan alleen de broodnodige bescherming bieden. Design hoesjes zien er namelijk ook nog eens geweldig uit. Een design hoesje maakt van jouw LG Q6 Plus een zeer opvallend toestel. Onze grafisch designer heeft ontwerpen gemaakt voor boekhoesjes, stand cases en LG Q6 Plus TPU cases. Hij heeft zich gericht op de laatste trends en rages onder smartphone gebruikers.    

Maak zelf LG Q6 Plus hoesje

Alle smartphone hoesjes beschikken over uitsparingen voor knoppen en poorten van de LG Q6 Plus. Jouw smartphone blijft met de hoesjes van B2C Telecom perfect te bedienen. Je kunt ook zelf een design op deze hoesjes zetten. Het personaliseren van producten en diensten is een onmiskenbare trend. Hier hebben we op ingespeeld. Met onze Phone Case Designer kun je zelf een LG q6 Plus hoesje ontwerpen. Vanuit Instagram zijn een stuk of tien foto’s te uploaden, die je kunt gebruiken voor je eigen ontwerp. Neem de beste foto’s die je hebt, dit zorgt voor een schitterend hoesje. Bij een TPU hoesje is een LG Q6 Plus screenprotector ook handig.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken