LG K10 2017 hoesjes

Bekijk hier alle hoesjes voor jouw LG K10 2017.

0 resultaten

LG K10 2017 hoesjes | Gratis verzending

Geen zoekresultaat

Helaas! Wij vonden geen artikelen voor jouw zoekopdracht.

Wat kun je doen?

  • Controleer de spelling van je zoekopdracht
  • Probeer een andere zoekopdracht
  • Zoek je informatie over onze service? Ga naar de pagina klantenservice.
 

Zelf een hoesje ontwerpen?

Op zoek naar een hoesje, maar kun je er geen vinden dat uniek is en echt bij je past? Maak hem dan zelf.

Seppe

LG K10 (2017) blijft fraai met hoesje van B2C Telecom 

Door het 5,2 inch scherm met een HD-resolutie spatten de kleuren van het scherm van de LG K10 (2017). Ook de metalen rand van de behuizing van de opvolger van de LG K10 (2016) mag er wezen. Het valt aan te bevelen om deze fraaie specificaties daadwerkelijk fraai te houden. Dat doe je met een telefoonhoesje van B2C Telecom. Al onze hoesjes geven de LG K10 (2017) gegarandeerd de nodige meerwaarde.  

Het toestel draait op Android 7.0 Nougat en hiermee is het geen enkel probleem om alle applicaties probleemloos te laten draaien. Op de achterkant heeft LG een 13-megapixelcamera geplaatst en op de voorkant een 5-megapixel selfiecamera. De mooie foto’s die je hiermee schiet kun je trouwens probleemloos op een leuk telefoonhoesje plaatsen. Op onze website kun je zelf hoesjes ontwerpen. Dit is een dienst die je niet snel bij een andere aanbieder van smartphone accessoires aan zult treffen.  

Zelf hoesje ontwerpen: LG K10 (2017) wordt unieke gadget

Regelmatig kloppen bij ons bedrijven aan die hun personeel graag rond zien lopen met telefoons met hetzelfde hoesje. Dit kunnen reguliere boek en fliphoesjes zijn, maar ook boekhoesjes met een unieke print. Door zelf een ontwerp te maken kunnen bedrijven ook hun eigen logo terug laten komen op het telefoonhoesje. Hiermee onderscheiden deze organisaties zich nadrukkelijk. Zij krijgen na het ontwerpen van een hoesje voor de LG K10 (2017) altijd een gratis proefdruk toegestuurd. Hiermee garanderen we een tevreden resultaat.

Behalve een uitzonderlijke look bieden onze LG hoesjes natuurlijk bescherming. Hoe meer je verbonden raakt met je smartphone, hoe groter immers de kans dat het een keer mis gaat. Als je de LG K10 (2017) het grootste deel van de dag in je handen hebt, is de kans reëel dat het toestel een keer een opdoffer krijgt. Op zulke momenten is het essentieel dat de fraaie metalen behuizing zijn glans niet verliest. Juist daarom is het zo belangrijk dat je kiest voor een leuk telefoonhoesje van B2C Telecom.

Goedkope hoesjes voor LG K10 (2017)

Onze goedkope smartphonehoesjes zijn van uitstekende kwaliteit. De stand cases zijn gemaakt van hoogstaand PU-Leer en de binnenzijde heeft een houder van TPU. Deze rubbersoort biedt de best mogelijke bescherming voor de LG K10 (2016). Daar komt bij dat deze telefoon cases te krijgen zijn in verschillende bijzondere kleuren en meerdere functies hebben. De binnenkant heeft verschillende vakjes en met de extra standaard zet je de telefoon eenvoudig horizontaal weg. B2C Telecom levert de allermooiste hoesjes en accessoires voor jouw LG K10.