Apple iPod Touch (2019) telefoonhoesjes

Apple iPod Touch (2019) accessoires

iPod Touch (2019) Hoesjes om je iPod te beschermen

B2C Telecom heeft tientallen verschillende soorten hoesjes om jouw iPod Touch (2019) te beschermen. Je kunt kiezen voor een handige bookcover case of voor een TPU-hoesje. Een TPU hoesje is gemaakt van een soort plastic dat flexibel is en tegelijkertijd schokabsorberend. Het is daarom bij uitstek geschikt als bescherming voor je iPod.

Een bookcover hoesje is iets groter, maar je hebt gelijk ook ruimte voor je (bank)pasjes en een voorraadje contant geld. De bookcovers zijn gemaakt van een vorm van kunstleer die langdurig goed blijft. In het lipje zit een magnetische sluiting, waardoor je het hoesje makkelijk dicht kunt doen. Aan de binnenzijde van je bookcover hoesje vind je een TPU-houder, zodat je je iPod makkelijk in het hoesje kunt stoppen.

Alle hoesjes zijn voorzien van uitsparingen en gaten zodat je de camera en alle aansluitingen kunt gebruiken zonder dat je je iPod uit het hoesje hoeft te halen.

Met de iPod Touch (2019) heb jij je favoriete muziek altijd bij je. Dankzij de grote hoeveelheid intern geheugen kun je duizenden nummers op je iPod opslaan. Via Apple Music heb je nog eens toegang tot miljoenen nummers. Kortom, je hebt altijd een oneindige hoeveelheid muziek in je broekzak. Daarnaast kun je via de App Store ook nog eens tal van apps en games downloaden.

Design hoesjes voor je iPod Touch (2019)

Het hoesje voor je iPod Touch mag best gezien worden. Daarom heeft B2C Telecom honderden verschillende design hoesjes voor de iPod Touch. Je kunt kiezen tot hippe patronen, afbeeldingen van dieren of een stijlvolle print van een natuurlijk materiaal als marmer of hardhout.

Vind je geen design dat aansluit bij jouw wensen? Dan kun je ook zelf een design hoesje voor je iPod Touch ontwerpen. Met onze designtool maak je binnen een handomdraai een hoesje met een foto van je huisdier of je favoriete artiest. Je kunt ook een van onze bestaande designs aanpassen en voorzien van je naam of een andere tekst.

iPod Touch (2019) accessoires

Wil je meer bescherming voor je iPod Touch (2019) dan alleen hoesje? Bestel dan bij B2C Telecom een screenprotector. Met een screenprotector bescherm je het touchscreen tegen krassen en andere beschadigingen. De screenprotector is volledig transparant waardoor de weergave van je scherm niet verandert.

B2C Telecom heeft meer accessoires voor je iPod Touch. Zo hebben wij handige laders waarmee je iPod Touch overal kunt opladen. Handig is bijvoorbeeld de autolader die je in de sigarettenaansteker van je auto kunt stoppen. Met een houder kun je je iPod touch eenvoudig bedienen terwijl je op de fiets of in de auto zit.