Hoesje iPod Touch 2019 | Voor optimale bescherming

Wil jij je iPod Touch optimaal beschermen tegen val- of krasschade? Dan heeft B2C Telecom het perfecte hoesje voor jou. Het laatste wat je niet wilt is een barst in je scherm of een beschadigde behuizing. Je kunt natuurlijk een iPod hoesje kopen uit ons reguliere assortiment, maar hoe leuk is het om zelf een hoesje te maken? Bescherm je nieuwe aanwinst met een zelfontworpen hoesje en je iPod Touch wordt in een handomdraai een echte eyecatcher. Laat met eigen foto’s, prints en teksten zien wie je bent!

Ontwerp je eigen hoesje | iPod Touch 2019

Geel, roze, rood, de iPod Touch komt in allerlei kleuren. Het nieuwe paradepaartje van Apple beschikt over twee camera’s en is een stuk sneller dan zijn voorganger. De behuizing is nog net zo compact en dun als voorheen, en met een opslagruimte van 256 GB kun je er tig nummers op kwijt. De ideale gadget voor de echte muziekliefhebber. Om zolang mogelijk van je nieuwe iPod Touch te kunnen genieten, is een stevig hoesje natuurlijk een must. Bij B2CTelecom hebben we daarom een Phone Case Designer tool ontwikkeld waarmee jij zelf je hoesje kunt maken. Duik eens in je foto’s en pik de mooiste exemplaren eruit. Misschien kom je net terug van een wereldreis, is je favoriete voetbalclub kampioen geworden of ben je gek op de schilderijen van een bepaalde kunstenaar. Of je nu voor een TPU-silicone hoesje, book hoesje of stand case gaat, onze geavanceerde printer zorgt ervoor dat iedere bedrukking er perfect uitziet.

Je eigen prints foto’s en teksten | Een hoesje voor je iPod Touch 2019

Je hoesje moet naast het bieden van de juiste bescherming natuurlijk ook leuk zijn om naar te kijken. Maak jij je hoesje zelf, dan bepaal jij hoe deze eruit komt te zien. Laat de creatieve de vrije loop en verfraai je case met een eigen ontwerp. Vind je het niet leuk om je eigen fotohoesje te maken of zoek je nog een cadeau voor je vader, moeder, vriend of vriendin, dan kun je met een eigengemaakt hoesje natuurlijk niet meer stuk. Iedereen vindt het leuk om een gepersonaliseerd cadeau te krijgen.

Bij B2CTelecom bieden we je tal van voordelen. Omdat alles onder een dak zit, vind je bij ons goedkope hoesjes van hoge kwaliteit. We houden de kosten voor jou zo laag mogelijk zodat jij je flink kunt uitleven of het ontwerpen van je eigen hoesje. Je hebt je bestelling binnen no time in huis en betaalt geen verzendkosten vanaf 25 euro. Hebben we je enthousiast gemaakt? Bekijk dan hier het instructiefilmpje en ga vandaag nog aan de slag!