Apple iPhone X telefoonhoesjes

Apple iPhone X accessoires

Apple iPhone X heeft hoesje B2C Telecom nodig

De Apple iPhone X is een lust voor het oog. Het oledscherm beslaat bijna de hele voorkant van het toestel en de glazen achterkant sluit mooi aan op de metalen zijkant. Het toestel kost een aardige duit, namelijk meer dan 1000 euro. Op zoek naar de beste bescherming voor dit prachtige toestel? Dan kom je uit bij een iPhone X hoesje van B2C Telecom. De Apple hoesjes van B2C telecom zijn net als de iPhone X geweldig om te zien. 

Een groot scherm, een compacte behuizing én een dubbele camera: de iPhone X heeft het allemaal in zich. De voorkant van de iPhone X is een en al scherm en dit zijn we niet gewend van Apple. Maar ook de achterkant is anders dan de laatste jaren. Die is namelijk van glas, net zoals veel high-end Android-smartphones van 2017 dat ook hebben. Door de glazen achterkant is het toestel ook draadloos op te laden.

Onze Apple hoesjes voorkomen schade aan het hoogwaardige design. Sleutels of andere harde en scherpe voorwerpen in je broekzak kunnen geen schade aanrichten als je een goedkoop smartphone hoesje gebruikt. Je wilt ook niet direct met reparatiekosten worden opgezadeld als de Apple iPhone X een keer uit de handen glipt. Dit kan de beste overkomen. Een slippertje is snel gemaakt.

iPhone X hoesjes voorkomen schade

De zijkanten van de Apple iPhone X zijn nog steeds van metaal en dat sluit mooi nauw aan op de glazen voor- en achterkant. Hoewel de iPhone X stevig aanvoelt en zich niet makkelijk laat buigen, heeft de keuze voor glas aan beide kanten wel tot gevolg dat de telefoon fragieler is geworden. Alleen al daarom doe je er zeer verstandig aan een leuk telefoonhoesje nemen. Dit is de Apple iPhone X zeker waard! De aanschafprijs liegt er immers niet om!

De aanschaf van een iPhone X case is een zeer geringe investering. Een beschermend hoesje gebruiken voor dit toestel is bittere noodzaak. Bovendien ziet de iPhone X er met een smartphone hoesje van B2C Telecom zeer modern en hip uit. Vaak wordt er niet alleen een hoesje besteld, maar tegelijkertijd tevens een screenprotector. Met onze Apple accessoires kun je nog lang genieten van de iPhone X!

B2C Telecom biedt kwaliteit  

  • Wij bieden de beste iPhone X hoesjes tegen de laagste prijs
  • Profiteer van bundelkorting
  • Je kunt iPhone X hoesjes kosteloos retourneren
  • Prints op telefoonhoesjes zijn van zeer hoge kwaliteit
  • Je kunt bij ons zelf een hoesje maken voor iPhone X