Apple iPad 9.7 (2017) tablethoesjes

Apple iPad 9.7 (2017) accessoires

B2C Telecom-hoesje maakt Apple iPad (2017) helemaal af

Mooie hoes nodig voor de Apple iPad (2017)? Dan ben je op de juiste website beland. De Apple iPad (2017) is de opvolger van de iPad Air 2, die van het toneel zal verdwijnen. Wat betreft design zijn er geen noemenswaardige verschillen te ontdekken. Wel presteert de Apple iPad (2017) beter dankzij de Apple A9-processor. Blijvende prestaties garandeer je met een geschikt hoesje van B2C Telecom.

Prijstechnisch onderscheidt de Apple iPad (2017) zich van de iPad Air 2. Eerstgenoemde is namelijk goedkoper, iets dat je bij een opvolger niet al te vaak aantreft. Als het over hoesjes gaat: die zijn nog altijd tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding te verkrijgen bij B2C Telecom. Om een hoes voor deze tablet kun je eigenlijk niet heen. Daar zijn dit soort apparaten gewoonweg te prijzig en kostbaar voor.

Stand hoesjes voor Apple iPad (2017) zeer praktisch

Met onze stand hoesjes is de iPad 9.7 (2017) zowel liggend als staand neer te zetten. Ze zijn heel goed opvouwbaar. Dit maakt het werken op de tablet stukken praktischer en handiger. Het apparaat is op deze manier ook overal mee naar toe te nemen. Bovendien wil je ook wel eens de handen vrij houden als je een film of video aan het bekijken bent. Door het materiaal van de tablet hoes is de Apple iPad (2017) optimaal beschermd.

Aangezien het scherm van de tablet een nog groter oppervlak heeft dan een smartphone, is de kans ook groter dat het scherm in aanraking komt met allerlei materialen. Een tablethoes is dan ook meer dan welkom. Ben je vader of moeder, dan weet je dat de kinderen zomaar aan de haal kunnen gaan met de Apple iPad (2017). Zij gaan zoals bekend vaak iets ruiger om met een tablet, dus is een beschermhoes geen overbodige luxe.

De tablethoezen van B2C Telecom zijn op maat gemaakt en van zeer goede kwaliteit. Het fraaie design maakt de Apple iPad (2017) helemaal af. Door de verschillende uitsparingen hoeft het apparaat nooit meer uit het hoesje te worden gehaald. De hoes is dan dus onlosmakelijk met de tablet verbonden. 

Screenprotector beschermt scherm Apple iPad (2017)

Net als de iPad Air 2 beschikt de Ipad 9.7 (2017) over een 9.7-inch lcd-display met een resolutie van 2.048 bij 1.536 pixels. Dit is geen kinderspel, dus raden we je aan een screenprotector te overwegen. Hierdoor blijft het scherm vrij van krassen. Bestel je een screenprotector en hoesje bij B2C Telecom, dan kun je nog lekker lang ongestoord blijven werken op de Ipad 9.7 (2017).