Kies je Acer toestel
We hebben 6 toestellen gevonden

BC2 Telecom levert Acer hoesjes in alle soorten en maten

De smartphones van Acer kenmerken zich door een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Je betaalt voor een toestel van Acer nadrukkelijk minder dan voor een toestel van een concurrerende partij,  terwijl je er toch behoorlijke goede specificaties voor terugkrijgt. Voor welke telefoon van Acer je ook kiest, het is altijd zeer verstandig de aankoop te vergezellen van een leuk hoesje.

Een voorbeeld van een aansprekend toestel is de Acer Liquid Z630S. Deze is zeer snel, heeft een krachtige accu en een groot en overzichtelijk scherm. Het Acer Liquid Z630S hoesje naar wens kun je uiteraard terugvinden op onze website. Dat geldt tevens voor een mooi Acer Liquid Z520 hoesje. Met deze smartphone ben je tevens verzekerd van een groot scherm, waarop liefhebbers van games zich flink kunnen uitleven. Over de beveiliging van de behuizing van deze Acers hoef je je met een smartphone hoesje van B2C Telecom geen zorgen te maken.

Stijlvolle Acer hoesjes beschermen toestel

De smartphones van Acer zijn uitgerust met de nieuwste Android software. Hierdoor zullen alle apps soepel kunnen draaien. Het design van de toestellen is altijd prima afgewerkt en in sommige gevallen zelfs zeer stijlvol te noemen. Met een Acer hoesje voorkom je schade aan de behuizing, die kan ontstaan als het apparaat een duikeling op de grond maakt. Dit kan immers iedereen overkomen: ook het beste paard struikelt wel eens.

Met een telefoonhoesje en andere smartphone accessoires zoals een screenprotector krijgt het scherm van de Acers minder te verduren. Op onze site staat zeer overzichtelijk vermeld welke smartphonehoesjes geschikt zijn voor de Acers. Dat is handig, want het aanbod van toestellen is groot en je zou snel de weg kwijt kunnen raken.  

Hoesjes voor zakelijk en privé

Zoals gezegd is de prijs van de smartphones van Acer relatief laag. Des te opmerkelijk is dat ze toch behoorlijk innovatief zijn. Er zijn bijvoorbeeld toestellen met NFC. Dit is een contactloze methode om snel data uit te wisselen. Gecombineerd met de dual sim functionaliteit zijn Acer smartphones geschikt voor zowel werk als privé. Onze telefoonhoesjes spelen daar uiteraard op in.

Je kunt kiezen uit TPU cases en stand cases met een zakelijke uitstraling, maar ook voor kekke design hoesjes. Al deze smartphone cases hebben hun eigen specifieke kenmerken. Uiteindelijk kies je een Acer hoesje dat het beste bij je past. Aan het aanbod kan het niet liggen. Dat is namelijk groot en zeer divers. Alle telefoonhoesjes van B2C Telecom zijn bovendien goedkoop en worden zeer snel geleverd.