Telefoonhoesjes voor Asus

Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Asus
21 resultaten
Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Asus
1 2

Helemaal zen met Asus telefoon en hoesje B2C Telecom

Ben je ook zo ontzettend Zen met je Asus telefoon? Met de opvallende Zen-toestellen van Asus kun je op een rustige en ontspannen manier internetten, gamen en werken. Tenminste, als er tegelijkertijd gebruik wordt gemaakt van een Asus hoesje. Bij B2C Telecom zijn allerlei soorten hoesjes voor de Asus telefoons beschikbaar tegen zeer lage prijzen.

Asus-producten zijn erg gebruiksvriendelijk, met schermen die altijd en overal scherp beeld leveren. Wel is het belangrijk om dit ook zo te houden. Het scherm is kwetsbaar en om dit kostbare onderdeel van de Asus smartphone gebruiksvriendelijk te houden is een telefoonhoesje gebruiken zeer verstandig. Bij B2C Telecom zijn mooie stand cases of TPU cases zeer goedkoop te krijgen.

De technologie van touchscreens voor smartphones en tablets is in de loop de jaren stukken geavanceerder geworden. Hierdoor is de kwetsbaarheid van de Asus Zenfones en Zenpads dus ook alleen maar toegenomen. Daarom zijn Asus hoesjes voor smartphones en Asus hoesjes voor tablets onmisbaar geworden. Krassen op het scherm van de Asus telefoon zijn in een mum van tijd aangebracht. Vaak zonder dat je er zelf erg in hebt.

Asus smartphone verdient TPU case of stand case

Stop je bijvoorbeeld een Asus Zenfone in de broekzak, dan is de kans aanwezig dat het scherm in aanraking komt met sleutels of andere harde voorwerpen. Dat is funest, want voor je weet verliest het scherm zijn helderheid. Aangezien de aankoop van een Zenfone of Zenpad een prijzige aangelegenheid is, zou dat zonde zijn. Je scherm verdient een Asus hoes en een Asus screenprotector.

De Zenfone draag je natuurlijk het vaakst met je mee. Tijdens een lunch in de buitenlucht kan er zomaar een beker koffie of een hard voorwerp op het toestel belanden. De risico’s op schade worden drastisch verminderd met een goede TPU Case. Deze flexibele hoesjes beschermen het grootste deel van de Asus telefoon dankzij het ijzersterke materiaal (duurzaam TPU, een mix tussen hard plastic en zachte siliconen). Vaak wordt er een screenprotector besteld bij deze Asus hoes. Deze brengt extra veiligheid voor het kostbare scherm.

Asus telefoon krasvrij door veilig hoesje

Onze stand cases zijn net zo veilig en beschikken over een extra functie. Ze hebben namelijk een standaard, waarmee de Asus smartphone horizontaal op tafel of bureau is neer te zetten. Handig als je iets wilt demonstreren zonder daarbij de handen te gebruiken. Onze Asus cases, smartphonehoesjes en screenprotectors geven krassen, vuil en vlekken geen kans. Ze zijn zeer voordelig te bestellen bij B2C Telecom.