Screenprotectors voor LG

Geselecteerde filters:
Screenprotectors
LG
92 resultaten
Geselecteerde filters:
Screenprotectors
LG
1 2 ... 6

Screenprotectors B2C Telecom houden LG scherm in tact

LG maakt smartphones met fraai ontwerp, zeer snelle hardware en een stevige aluminium behuizing. Hierdoor hebben de LG’s een mooie uitstraling die zich kan meten met veel duurdere smartphones. LG maakt bijzondere telefoons die afwijken van de standaard. De schermen van de LG toestellen zijn echter net zo kwetsbaar als die van de concurrentie. Daarom is het verstandig een screenprotector aan te brengen op het scherm. Deze smartphone- en tablet accessoire is zeer goedkoop te bestellen op de website van B2C Telecom.

Screenprotectors voor de LG toestellen van folie en glas zijn bij B2C Telecom tegen zeer lage prijzen te bestellen. Een LG telefoonhoesje levert vooral een goede bescherming op voor het design tijdens een val van het toestel. Krassen op het scherm kunnen onder lichtere omstandigheden echter al plaatsvinden.

Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn als de LG telefoon in de broekzak zit. Deze kan dan in aanraking komen met sleutels of andere scherpe en harde voorwerpen. Een beschadiging aan het kostbare scherm kan op elk denkbaar moment van de dag voorkomen en dit zou zonde zijn van de niet geringe investering.

LG telefoon of tablet veilig met screenprotector

Aangezien je het LG toestel 24 uur per dag op zak hebt, is een screenprotector zeer aan te bevelen. Daardoor hoef je niet bang te zijn dat je het scherm beschadigt. Dat scheelt heel veel stress. Er zijn screenprotectors van folie. Deze bieden vooral bescherming tegen vuil en vlekken. Zo blijft het LG toestel in nieuwstaat.

De folie is vrij makkelijk op het scherm aan te brengen. Het is wel belangrijk om het scherm goed schoon te maken voordat de screenprotector bevestigd wordt op het apparaat. Alle screenprotectors van B2C Telecom zijn duurzaam en bieden daarmee een langdurige bescherming. Een screenprotector van glas is de veiligste optie. Deze is eenvoudig op het LG toestel aan te brengen, zonder dat er luchtbellen achterblijven.

Touchscreen LG toestel heeft screenprotector nodig

Een screenprotector van gehard glas beschermt de display van de LG telefoon of tablet optimaal tegen krassen en barsten en de gevoeligheid van het touchscreen blijft behouden. Met een screen protector loopt het scherm van de LG telefoon of tablet geen enkel risico. Aangezien het scherm het meest kwetsbare onderdeel van het toestel vormt, is dit heel mooi meegenomen. Indien je een LG tablethoesje of telefoonhoesje gaat bestellen, raden we je zeker aan een screenprotector te overwegen.