Screenprotectors voor Asus

Geselecteerde filters:
Screenprotectors
Asus
23 resultaten
Geselecteerde filters:
Screenprotectors
Asus
1 2

Scherm Asus in tact met screenprotectors van B2C Telecom

Asus staat bekend om zijn verschillende opvallende Zen-producten. Hiermee slag je onderweg of op de werkplek een goed figuur. Bovendien zijn alle Asus-producten erg gebruiksvriendelijk, met schermen die altijd en overal goed af te lezen zijn. Wel is het belangrijk om dit zo te houden. Het scherm is kwetsbaar en om dit kostbare onderdeel van het Asus toestel in tact te houden is een screenprotector zeer handig. Bij B2C Telecom zijn screenprotectors van folie en screenprotectors van glas beschikbaar tegen zeer lage prijzen.

De technologie van touchscreens voor smartphones en tablets is in de loop de jaren stukken  geavanceerder geworden. Hierdoor is de kwetsbaarheid van het scherm van de Asus Zenfones en Zenpads dus ook alleen maar toegenomen. Daarom zijn Asus hoesjes voor smartphones en Asus hoesjes voor tablets onmisbaar geworden. Krassen op het scherm van het Asus apparaat zijn in een mum van tijd aangebracht. Vaak zonder dat je er zelf erg in hebt.

Stop je bijvoorbeeld een Asus Zenfone in de broekzak, dan is de kans aanwezig dat het scherm in aanraking komt met sleutels of andere harde voorwerpen. Dat is funest, want voor je weet verliest het scherm zijn helderheid. Aangezien de aankoop van een Zenfone of Zenpad een prijzige aangelegenheid is, zou dat zonde zijn. Je scherm verdient beter dan dat.

Screenprotectors verduurzamen Asus smartphones en tablets

De screenprotectors van B2C Telecom bieden uitkomst voor alle smartphones en tablets. De screenprotectors zijn duurzaam en bieden een langdurige bescherming voor de Zenfone of Zenpad tegen stof en krassen. De Zenfone draag je natuurlijk het vaakst met je mee. Maar ook de Zenpad wordt blootgesteld aan allerlei gevaren. Tijdens een vergadering kan er zomaar een beker koffie of een hard voorwerp op het scherm belanden. Ook kinderen kunnen in de privésfeer soms al gamend in de weer zijn met de Zenpad en dit brengt natuurlijk risico’s met zich mee.

Verschillende screenprotectors voor Asus smartphones en tablets

Daarom is de keuze voor een screenprotector erg sterk. We hebben screenprotectors van glas en van folie in de aanbieding. Een screenprotector van gehard glas levert de beste bescherming op. De extra laag glas kan barsten in het scherm van de Zenfone of Zenpad voorkomen. Screenprotectors van folie geven krassen, vuil en vlekken geen kans. Alle screenprotectors zijn vrij simpel op het scherm van de Zenfone of de Zenpad aan te brengen en zeer voordelig te bestellen bij B2C Telecom.