Screenprotectors voor Apple

Geselecteerde filters:
Screenprotectors
Apple
34 resultaten
Geselecteerde filters:
Screenprotectors
Apple
1 2 3

Scherm iPads en iPhones in tact met screenprotectors van B2C Telecom

Voor een product van Apple, of dat nu een iPad of een iPhone is, betaal je normaal gesproken net wat meer dan voor een concurrerende gadget. Hoe duurder een tablet of smartphone is, hoe eerder je het zult willen beschermen. Vooral het scherm is kwetsbaar. Om dit uiterst kostbare onderdeel van het Apple apparaat in tact te houden is een screenprotector zeer handig. Bij B2C Telecom zijn screenprotectors van folie en screenprotectors van glas beschikbaar tegen zeer lage prijzen.

De technologie van een touchscreen is in de loop de jaren alleen maar geavanceerder geworden. Hierdoor is het scherm van de iPhone of iPad dus extra kwetsbaar. Daarom zijn Apple telefoonhoesjes, Apple tablethoesjes en Apple screenprotectors zeker geen overbodige luxe. Krassen op het Apple scherm kunnen al op de eerste dag van aankoop van het apparaat de kop op steken.

Stop je bijvoorbeeld de iPhone in de broekzak, dan is de kans groot dat zich daar ook sleutels, geld en andere spullen bevinden. Zonder dat men er erg in heeft schuurt het scherm langs deze spullen en zijn de eerste krassen een feit. Aangezien de aankoop van een iPhone een prijzige aangelegenheid is, zou dat zonde zijn.

Screenprotectors verduurzamen iPhones en iPads

Dit soort ongemakken kan voorkomen worden met een screenprotector. Heb je een TPU case aangeschaft voor de iPhone, dan is deze meer dan welkom. Een TPU case beschermt namelijk hoofdzakelijk de voorkant en de zijkanten van de iPhone. Maar ook bij de aankoop van andere hoesjes zoals stand cases, design hoesjes en boek- en fliphoesjes zijn screenprotectors voor alle merken absoluut van toegevoegde waarde.

De screenprotectors zijn duurzaam en bieden een langdurige bescherming voor de iPhone en de iPad tegen stof en krassen. Ook de iPad wordt blootgesteld aan allerlei gevaren, bijvoorbeeld als die in de huiskamer op tafel ligt. Er kunnen drankjes worden opgestoten of er kan een hard voorwerp op het scherm belanden. Ook kinderen kunnen soms al gamend in de weer zijn met de iPad en dit brengt natuurlijk risico’s met zich mee.

Verschillende screenprotectors voor iPhones en iPads

Daarom is de keuze voor een screenprotector voor de iPad een juiste. Er zijn screenprotectors van glas en van folie. Een screenprotector gemaakt van sterk gehard glas levert de beste bescherming op. De extra laag glas kan ook barsten in het scherm van de iPhone of iPad voorkomen. Screenprotectors van folie geven krassen, vuil en vlekken geen enkele kans. Alle screenprotectors zijn vrij simpel op het scherm van de iPad of de iPhone aan te brengen en zeer voordelig te bestellen bij B2C Telecom.