Daarom B2C Telecom

  • Achteraf betalen mogelijk!
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Altijd gratis retourneren! *
  • Gepersonaliseerde hoesjes
  • Staffelkorting
  • Niet goed, geld terug

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws over acties en nieuwe producten.

Onze shop

Spaarpot 155
5667 KW Geldrop

onze shop

Maandag t/m vrijdag: 9:30 tot 18:00

Autohouders

Kies passende autohouders voor je merk.

Autohouders B2C Telecom verhogen verkeersveiligheid

Het is een komen en gaan van nieuwe smartphones. Ze worden steeds innovatiever en beschikken over hele goede features en specificaties. De kans is groot dat de smartphone ook onderweg naar zakelijke relaties of vrienden en kennissen wordt gebruikt. Met de goedkope autohouders van B2C Telecom ben je altijd op een veilige manier op weg. Deze smartphone accessoire minimaliseert de kans op een ongeluk.  

De autohouders vormen een hele mooie aanvulling op een goedkoop telefoonhoesje van B2C Telecom. Onze hoesjes zijn zeer exclusief en onderscheidend en bezorgen je een veilig gevoel. Datzelfde geldt natuurlijk voor een autohouder. Zit je veel in de auto, dan is een telefoonhouder zeer welkom. Wij hebben autohouders voor vrijwel alle smartphones in ons assortiment opgenomen.

Ontspannen onderweg met telefoonhouder

In verband met verkeersveiligheid mag je de telefoon niet in de hand houden onder het rijden. Dit kan niet alleen een fikse boete opleveren, jijzelf en je medeweggebruiker lopen ook groot gevaar. Een autohouder biedt bescherming. Met deze smartphone accessoire rijd je altijd met een ontspannen gevoel naar je volgende bestemming. Met een autohouder van B2C Telecom kun je de aandacht immers volledig bij het verkeer leggen. Concentratie op de weg is zeer belangrijk.

Of het nu om toestellen van Apple, Samsung, Alcatel of HTC gaat: smartphones worden alsmaar veelzijdiger. Waar je vroeger nog met een kaart moest rondlopen om de route uit te vinden, kun je tegenwoordig met behulp van een navigatiesysteem binnen enkele minuten elke route vinden. Tegenwoordig kan vrijwel elke telefoon de ideale route voor je uittekenen. Indien je zelf aanpassingen wilt aanbrengen in de routebeschrijving, dan is het wel verstandig dit op een veilige manier te doen. Dus gebruik je natuurlijk een telefoonhouder van B2C Telecom.  

Goedkope autohouders voor alle smartphones

Een groot aantal ongelukken op de snelwegen is te wijten aan het feit dat mensen in de weer zijn met hun smartphone. Even de aandacht verslappen kan al desastreuze gevolgen hebben. Als oplossing daarvoor kun je een universele autohouder aanschaffen. Deze telefoonhouders zijn met een handige zuignap aan het raam te bevestigen. Deze houdt vervolgens het apparaat in positie tijdens het rijden. Op die manier wordt een autohouder een belangrijke accessoire voor jou en je smartphone.

Alle accessoires zoals autohouders, hoesjes en screenprotectors zijn zeer goedkoop te krijgen bij B2C Telecom. We staan bekend om onze uitstekende service. De bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden en het is mogelijk om producten kosteloos te retourneren!

Je bekijkt nu de mobiele versie van deze website

Bekijk desktop versie