Samsung Galaxy A6 (2018) telefoonhoesjes

Samsung Galaxy A6 (2018) accessoires

De leukste Samsung Galaxy A6 (2018) hoesjes vind je hier 

De Samsung Galaxy A6 (2018) beschikt over een 5,6 inch-beeldscherm, een 16-megapixelcamera en een vingerafdrukscanner. Daarnaast is de telefoon uitgerust met een Exynos 7870-chipset in combinatie met 3 GB werkgeheugen. Ben je op zoek naar een leuk Samsung Galaxy A6 (2018) hoesje, dat zeer goede bescherming biedt? Kijk dan eens naar onze Samsung Galaxy A6 (2018) hoesjes. Je kunt kiezen uit vele soorten smartphone hoesjes, zoals stand cases, TPU cases, boekhoesjes en flip hoesjes. Onze cases met exclusieve prints zijn heel mooi om te zien. Zelf een Samsung Galaxy A6 (2018) hoesje ontwerpen levert trouwens ook een unieke Samsung accessoire op. 

Ook de frontcamera van de Samsung Galaxy A6 (2018) beschikt over 16-megapixels. Het opslaggeheugen is 32 GB groot en er is plaats voor een microSD-geheugenkaart van maximaal 256 GB. Verder heeft de smartphone een flinke accu van 3000 mAh. Je komt weinig tekort met deze smartphone, helemaal als je er een goedkoop Samsung Galaxy A6 (2018) hoesje bij koopt. Hiermee zorg je ervoor dat jouw smartphone tegen een stootje kan. Het apparaat zal samen met een case niet snel schade oplopen als die uit je handen valt. Ook zullen er geen krassen op je scherm komen als de Samsung in aanraking komt met scherpe voorwerpen.

Ontwerp je eigen unieke Samsung Galaxy A6 (2018) hoesje met naam of logo

Een stand case is precies wat jouw Samsung Galaxy A6 (2018) nodig heeft. Niet alleen krijgt de telefoon een geweldige uitstraling, hij wordt met dit hoesje ook aan alle zijden beschermd. Bovendien kun je bellen terwijl de stand case gesloten is! In dit stijlvolle Samsung Galaxy A6 (2018) hoesje is tevens ruimte voor pasjes en papiergeld. Door de standaard kun je video’s bekijken terwijl je jouw handen vrij hebt.

Op stand cases hebben we trouwens ook designs gezet, net als op boekhoesjes en TPU hoesjes. Deze designs bedrukken we in ons eigen magazijn, vandaar dat we de kosten zeer laag kunnen houden. De Samsung Galaxy A6 (2018) design hoesjes zijn te bestellen in zeer veel verschillende thema’s. Het is ook mogelijk het Samsung Galaxy A6 (2018) hoesje zelf te maken. Welk hoesje je ook kiest, je telefoon aanvullen met een Samsung Galaxy A6 (2018) screenprotector is altijd verstandig.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken