Samsung Galaxy A12 hoesjes

Samsung Galaxy A12 accessoires

Samsung Galaxy A12 telefoonhoesje

Het eerste wat opvalt aan de Samsung Galaxy A12 is de enorme batterijduur. Een 5.000 mAh-batterij zoals deze zie je zelden in deze prijsklasse. Ook op andere gebieden gooit deze betaalbare smartphone echter hoge ogen. Zo is de camera zeer acceptabel, het uiterlijk modern en biedt de standaard geïnstalleerde Samsung-software uitgebreide mogelijkheden.

Nadelen zijn er gezien de lage prijs logischerwijs ook. Zo heeft Samsung duidelijk geld bespaard op de behuizing, die uit een plastic frame en achterkant bestaat en hiermee enigszins afbreuk doet aan het verder hip ogende ontwerp van dit gewilde toestel. Een goed telefoonhoesje is dan ook onontbeerlijk om de Galaxy A12 te beschermen tegen schade door stoten, vallen of krassen.

Samsung Galaxy A12: TPU siliconen hoesje of bookcase?

Ben je overtuigd van de meerwaarde van een telefoonhoesje? Dan is het eerst zaak om je favoriete type hoesje te kiezen. Sinds jaar en dag populair is een TPU siliconen hoesje, dat het kwetsbare plastic frame en achterkant omsluit en hierdoor de kans op schade flink verkleint. Het scherm blijft echter onbeschermd en daarom raden wij bij dit type GSM hoesje altijd een screenprotector aan.

Wil je liever geen screenprotector gebruiken en de Samsung Galaxy A12 volledig beschermen met een hoesje? Dan is een standcase een uitstekend alternatief, waarmee je de telefoon dankzij de handige standaardfunctie ook nog eens horizontaal voor je op tafel kunt zetten. Ook een bookcase omsluit je toestel geheel en biedt daarnaast ook nog eens praktische vakjes voor briefgeld en pasjes.

Smartphone hoesje met foto voor je Samsung Galaxy A12

Voor de prijs is de Samsung Galaxy A12 een vrij dunne en moderne telefoon, waarbij alleen de behuizing een wat goedkopere look & feel heeft. Met een mooi design hoesje kun je de uitstraling van deze smartphone dan ook naar een veel hoger niveau tillen. Bij B2C Telecom heb je de keuze uit honderden kant-en-klare ontwerpen in de meest uiteenlopende thema’s.

Kan een telefoonhoesje jou niet origineel genoeg zijn? Kies er dan voor om zelf een smartphone hoesje met foto te ontwerpen voor je Samsung Galaxy A12. In een handomdraai upload jij je favoriete foto en voeg je naar hartenlust tekst, afbeeldingen, clip art en fx toe. Het resultaat is een GSM hoesje dat niemand anders heeft en waarnaar je elke dag met een speciaal gevoel kunt kijken!

GSM hoesje kopen voor de Samsung Galaxy A12

Ondanks de betaalbare prijs is de Samsung Galaxy A12 een smartphone die bij goed gebruik tot in lengte van jaren meegaat. Een klein ongelukje zoals een val of kras kan hier echter snel verandering in brengen en je smartphone in één klap onbruikbaar maken. Je kunt dit eenvoudig voorkomen door voor enkele tientjes een bookcase, standcase of TPU siliconen hoesje aan te schaffen.

Leuk om te weten: bij B2C Telecom kun je naast GSM hoesjes ook terecht voor bijbehorende accessoires zoals (fiets)houders, (auto)laders en screenprotectors. Zo koop je bij ons in één keer alles wat je nodig hebt om het maximale uit je Samsung Galaxy A12 te halen. Plaats nu je bestelling en profiteer van onze snelle verzending en gunstige levervoorwaarden!