Nokia 2.2 telefoonhoesjes

Nokia 2.2 accessoires

De Nokia 2.2 hoesjes

Terug van weggeweest is de Nokia! Uiteraard met een nieuwe vormgeving en helaas niet meer zo onbreekbaar als vroeger. Een hoesje voor je Nokia biedt uitkomst! Onze smartphone hoesjes zorgen ervoor dat jouw Nokia 2.2 volledig wordt beschermd tegen schade. Je hebt ruime keus uit design hoesjes, maar ook handige boek of TPU hoesjes. Het is aan jou om te beslissen wat het beste bij jou en jouw Nokia 2.2 past.

Maak een speciaal foto hoesje voor je Nokia 2.2!

Met behulp van onze Phone Case Designer tool kun je onze telefoonhoesjes volledig naar eigen wens en ontwerp aanpassen. Het creëren van een fotohoesje zorgt voor een persoonlijk resultaat. Kies een gekke foto van jou en je beste vrienden, je favoriete dier of misschien een mooie familiefoto. Zo heb je naast bescherming van top kwaliteit ook nog eens een mooi foto hoesje.
Zijn foto’s niet helemaal jouw ding? Kies dan voor een gek printje, tekst of één van onze design hoesjes. We hebben voor ieder wat wils.

Duurzame TPU hoesjes en multifunctionele boekhoesjes

Naast design hoesjes en foto hoesjes kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een TPU, book of standcase.
Ben jij echt een kluns en laat je alles uit je handen vallen? Bescherm dan jouw Nokia 2.2 met één van onze TPU hoesjes. Een TPU hoesje is gemaakt van onbreekbaar en flexibel materiaal. Wanneer je je telefoon een keer laten vallen, zal deze beschermd worden door het TPU hoesje en zal er dus geen schade ontstaan aan jouw telefoon. Wil je jouw belangrijke bezittingen allemaal op één plek bewaren als je de deur uit gaat? Kies dan voor een boekhoesje. Het boekhoesje heeft namelijk ruimte voor een paar pasjes en wat briefgeld. Met een boekhoesje heb je alles op dezelfde plek en raak je niks kwijt! Kijk je veel series? Dan is een standcase misschien iets voor jou!

Top bescherming met een screenprotector van glas

Hoewel een smartphone hoesje veel bescherming biedt, loop je het minste risico als je ook een glazen screenprotector aanschaft. Deze zorgt er niet alleen voor dat er geen barsten ontstaan bij valschade, maar voorkomt ook krassen op het scherm van jouw Nokia 2.2. Kies dus voor volledige dekking en bestel een glazen screenprotector om optimaal te kunnen genieten van top beeldschermkwaliteit!