Motorola Moto G30 hoesjes

Motorola Moto G30 accessoires

Motorola Moto G30 telefoonhoesje

Motorola is een betrouwbaar merk als het op smartphones aankomt en met de Moto G30 maakt de fabrikant deze opgebouwde reputatie meer dan waar. Voor een klein prijsje krijg je moderne functionaliteiten zoals een 90 Hz-scherm, een uitstekende batterijduur en zelfs standaard een snellader bijgeleverd. Wel omschrijven veel mensen het plastic design van de behuizing als een tikkeltje saai.

De behuizing is niet alleen wat kleurloos, maar laat ook steken vallen op het gebied van comfort en stevigheid. Zo begint het goedkope plastic bij beetpakken al snel te kraken en durven we onze hand er niet voor in het vuur te steken dat de Motorola Moto G30 een val uit je zak of van de bank overleeft. De oplossing? Een goed telefoonhoesje bij B2C Telecom kopen natuurlijk!

TPU siliconen hoesje of standcase voor de Moto G30

Voor de Motorola Moto G30 heb je bij B2C Telecom de keuze uit een divers assortiment een GSM hoesjes. Een tijdloze klassieker is inmiddels het TPU siliconen hoesje, dat je telefoon aan de zij- en achterkant omsluit en hiermee een grote mate van bescherming biedt. Wil je ook krassen op het scherm voorkomen? Vergeet dan niet om ook een screenprotector bij te bestellen.

Niet nodig is een screenprotector als je kiest voor een hoesje zoals een standcase of bookcase. Het eerste hoesje dankt zijn naam aan de handige ingebouwde standaardfunctie, waardoor jij je Moto G30 altijd en overal horizontaal voor je neer kunt zetten. Een boekhoesje biedt praktische vakjes voor pasjes en briefgeld en is daarmee je ideale kompaan voor onderweg.

Smartphone hoesje met foto voor je Motorola Moto G30

De Motorola Moto G30 is een toestel dat het niet moet hebben van zijn frivole uiterlijk. Wil je hier hoogstpersoonlijk verandering in brengen? Kies dan voor een telefoonhoesje met een van de aansprekende designs in onze populaire collecties zoals Reizen, Eten & Drinken, Bloemen & Planten of Dieren. Voor elk thema en kleurstelling hebben wij een passend GSM hoesje in huis!

Wil je het nog bonter maken, dan raden we aan om zelf een smartphone hoesje met foto te ontwerpen. Met de handige Phone Case Designer van B2C Telecom is dit echt een feestje. In slechts enkele minuten upload jij je foto en voeg je hieraan andere elementen zoals afbeeldingen, clip art, fx, teksten en patronen toe. Met speels gemak creëer jij zo het hoesje van je dromen!

GSM hoesje kopen voor de Motorola Moto G30

Een GSM hoesje voor de Motorola Moto G30 kost je bij B2C Telecom maximaal enkele tientjes. Vind je dit in verhouding tot de prijs van het toestel nog steeds veel geld? Besef dan dat het goedkoper is dan bij veel concurrenten en dat een reparatie bij schade aan je toestel bovendien veel duurder is. Een telefoonhoesje is dan ook een investering die zichzelf altijd terugbetaalt.

Dit geldt overigens niet alleen voor telefoonhoesjes, maar ook voor aanvullende accessoires zoals (fiets)houders, (auto)laders en screenprotectors. Ook hiervoor ben je bij B2C Telecom aan het juiste adres. Een snellader zul je waarschijnlijk niet nodig hebben, want die wordt immers standaard bij de Motorola Moto G30 geleverd. Heb je nog vragen? Laat het ons dan weten!