LG V30 telefoonhoesjes

LG V30 accessoires

Bescherm LG V30 met hoesjes B2C Telecom

De LG V30 is een toptoestel met zeer krachtige hardware. Dit komt onder meer tot uiting in de Snapdragon 835-chip. Ook is dit de eerste LG-smartphone met een oled-scherm. Wil je dat beelden helder en kleurrijk blijven, kies dan voor een beschermend hoesje van B2C Telecom. Onze goedkope LG V30 hoesjes zijn in vele soorten en maten te krijgen en zorgen voor een langere levensduur van je toestel.

Opvallend element aan de LG V30 is het forse 6 inch-oled-scherm. Door de randen rondom het scherm klein te houden, is het toestel echter verrassend handzaam. Het scherm heeft een resolutie van 1440 pixels bij 2880 pixels. Ook is het toestel volledig stof- en waterdicht (IP68 gecertificeerd). Het schitterende scherm heeft natuurlijk bescherming nodig. Dit krijg je door een LG hoesje te kopen. Een LGV30 hoesje kan het toestel behoeden van krassen, scheuren en andere vormen van beschadiging.

LG V30 stand cases in verschillende kleuren

Onze stand cases zijn een hele goede optie. Een LG V30 stand case is te krijgen in verschillende kleuren en ziet er zeer luxe uit. Het smartphone hoesje is gemaakt van PU-Leer en van TPU en heeft een uitsparing aan de voorkant van het hoesje voor de speaker. Hierdoor kun je bellen met de klep dicht. De magneten aan de binnenkant van het hoesje zorgen ervoor dat de telefoon goed beschermd is. Je kunt dit hoesje ook gebruiken als standaard. Erg fijn als je van filmpjes kijken houdt.

De telefoon heeft een bijzonder krachtige processor en is uitgerust met een hypermodern camerasysteem. Dit systeem bestaat uit een 16 en een 13-megapixelcamera.  Foto’s  komen er levendig uit te zien als je ze maakt met de LG V30. Dit zal zo blijven als je een hoesje en een screenprotector neemt. Een hoesje doet al heel veel, maar met een screenprotector weet je honderd procent zeker dat jouw scherm volledig in tact blijft. Deze LG V30 accessoire is in glas en in folie te krijgen en is zeer makkelijk te bevestigen.

Touchscreen in tact met LG V30 accessoires

Een screenprotector is vooral handig bij een TPU hoesje, maar ook bij een stand case of een boekhoesje doet deze LG accessoire zijn werk. Boekhoesjes zijn ook te krijgen met hele mooie prints. Deze worden door onszelf bedrukt. Het drukken van hoesjes doen we in eigen beheer. Hierdoor blijven de kosten van de hoesjes laag.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken