Huawei Mate 10 Pro telefoonhoesjes

Huawei Mate 10 Pro accessoires

Bescherm Huawei Mate 10 Pro met hoesje B2C Telecom

De Huawei Mate 10 Pro is stijlvol en heeft een randloos scherm. Achterop dit fraaie apparaat huist een dubbele camera. Het is slim om dit toestel te voorzien van een goedkoop hoesje. Met een leuk Huawei Mate 10 Pro hoesje heeft u nog lang plezier van het apparaat. Onze design hoesjes, TPU hoesjes en stand cases zijn zeer geschikt. Ook een hoesje dat u zelf maakt is op maat gemaakt voor de Huawei Mate 10 Pro.

De Huawei Mate 10 Pro heeft een fraai scherm en loopt op Android 8.0 (Oreo) met EMUI. Dit geavanceerde toestel wilt u schadevrij houden. Dit doet u met een Huawei case van B2C telecom. Loopt u over straat dan kan de gsm een keer uit uw zak vallen. Zit u in de tuin te werken dan kan opwaaiend stof het design en de hardware aantasten. Maar niet als er een Huawei Mate 10 Pro hoesje omheen zit.  

Huawei Mate 10 Pro design hoesjes uniek

Bovendien kunt u het toestel een unieke uitstraling geven. Als u kiest voor een Huawei Mate 10 Pro design hoesje. Onze collectie Huawei Mate 10 Pro design hoesjes is zeer de moeite waard. De designs zijn uniek en staan in verschillende thema’s op boekhoesjes en TPU hoesjes. De printjes zijn bijzonder en duurzaam. We hebben een eigen printservice. Hierdoor is de kwaliteit van de prints gegarandeerd. Wilt u zelf ontwerpen? Maak dan zelf een Huawei Mate 10 Pro hoesje met uw eigen naam en een leuke foto. Bedrijven kunnen ook een logo op het Huawei hoesje zetten.

Logo op Huawei Mate 10 Pro hoesje

Een logo op de Huawei Mate 10 Pro case zetten is voor bedrijven een hele interessante optie. Bestellen ze meerdere hoesjes tegelijk, dan profiteren ze van bundelkorting. Het personaliseren van producten neemt een hoge vlucht. Daar heeft B2C Telecom op ingespeeld. Met onze Phone Case Designer is het mogelijk een gepersonaliseerd smartphone hoesje te maken. Met een zelf gemaakt Huawei Mate 10 Pro hoesje met foto van een vakantie valt u extra op. Hoeft die poespas voor u allemaal niet zo nodig? Houd het dan bij een standaard boekhoesje, TPU case of stand case. Wel is het verstandig een Huawei Mate 10 Pro screenprotector te bestellen, in ieder geval zeker bij een TPU hoesje!  

B2C Telecom biedt altijd waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken