Apple iPhone 12 Pro Max telefoonhoesjes

Apple iPhone 12 Pro Max accessoires

Apple iPhone 12 Pro Max telefoonhoesje

De Apple iPhone 12 Pro Max is de grootste iPhone van het jaar en levert ook de grootste prestaties. Met zijn haarscherpe 6,7 inch display, groothoeklenscamera, 5x optische telelenszoom en enorme batterijduur is dit toestel het neusje van de zalm voor de fervente smartphoneliefhebber. Erg handig is ook de tabletachtige weergave die ontstaat als je de smartphone een kwartslag draait.

Met zijn grote schermformaat is de iPhone 12 Pro Max wel een groot en zwaar toestel. Hiermee is het oppassen geblazen voor een stoot, kras en met name een val. Glijdt je telefoon bijvoorbeeld van een gladde bank af, dan kan het zomaar zijn dat de glazen behuizing onherstelbaar beschadigd raakt. Wij raden daarom altijd aan om een dure telefoon zoals deze te beschermen met een stevig hoesje.

TPU siliconen case of bookcase voor je iPhone 12 Pro Max

Zo’n stevig hoesje vind je bij B2C Telecom, waar je de keuze hebt uit een gevarieerd aanbod telefoonhoesjes in allerlei soorten en maten. Wil je de uitstraling van je iPhone zoveel mogelijk behouden, maar hem tegelijkertijd wel beschermen? Dan is een TPU siliconen case de ideale keuze voor jou. Deze transparante case maakt je toestel nauwelijks dikker en houdt het scherm vrij.

Stel je meer eisen aan de functionaliteit van een GSM hoesje, dan kunnen we een bookcase aanbevelen. Dit type hoesje omsluit de voor- en achterzijde van je smartphone als een boek en heeft handige vakjes voor pasjes en briefgeld in de flap. Wil jij je iPhone 12 Pro Max horizontaal voor je kunnen neerzetten? Kies dan voor een praktische standcase.

Ontwerp een smartphone hoesje met foto voor je iPhone 12 Pro Max

Op het moment van schrijven is de Apple iPhone Pro Max 12 de telefoon met misschien wel de beste cameraprestaties ter wereld. Heb jij een prachtige foto gemaakt met je toestel? Dan is het een erg leuk idee om je telefoonhoesje hiermee te bedrukken. Een smartphone hoesje met foto geeft een geheel eigen uitstraling aan je telefoon en herinnert je dagelijks aan je favoriete momenten.

Natuurlijk hoeft de foto niet met je iPhone 12 Pro Max gemaakt te zijn, maar kun je elke willekeurige foto of afbeelding gebruiken. In de Phone Case Designer van B2C Telecom ontwerp je zo in een handomdraai jouw GSM hoesje en voeg je makkelijk andere plaatjes, patronen, tekst, clip art en special effects toe. De mogelijkheden zijn onbegrensd!

Koop nu jouw GSM hoesje voor de iPhone 12 Pro Max

Bij B2C Telecom vind je dan ook altijd jouw ideale hoesje voor de Apple iPhone 12 Pro Max. Niet alleen kun jij je telefoonhoesje bij ons helemaal zelf ontwerpen, maar ook bieden we je de keuze uit honderden fraaie designs in trendy thema’s zoals Reizen, Eten & Drinken, Dieren en Bloemen & Planten. Voor de prijs hoef je het bovendien niet te laten, want onze hoesjes zijn erg betaalbaar.

De iPhone 12 Pro Max is een van de duurste telefoons van dit moment en verdient daarom bescherming door een goed telefoonhoesje. Bestel nu jouw GSM hoesje bij B2C Telecom en ervaar zelf de hoge kwaliteit en snelle verzending. Ook voor andere Apple-accessoires zoals screenprotectors en fietshouder kun je bij ons terecht!