Apple iPad Pro 10.5 tablethoesjes

Apple iPad Pro 10.5 accessoires

Hoesjes B2C Telecom beschermen iPad Pro 10,5

De iPads van Apple zijn het toonbeeld van gebruiksvriendelijkheid en bieden een design om u tegen te zeggen. De dunne en lichte aluminium behuizing van de apparaten ziet er geweldig uit en ligt perfect in de hand. De iPad Pro 10,5 heeft ook nog eens een gloednieuw display, dat bescherming kan gebruiken in de vorm van een mooi hoesje. Met de iPad Pro 10,5 hoesjes is de iPad beschermd en wordt het apparaat ook nog eens stukken praktischer.

De iPad Pro 10,5 doet veel andere iPads een beetje verouderd aanvoelen. Het nieuwe 120Hz ProMotion-scherm is 20 procent groter dan dat van de 9,7-inch iPad. Dit is erg handig tijdens typen en lezen en als je aan het multitasken bent. Onze stand hoesjes zijn gemaakt van PU-Leer (kunstleer) en het gedeelte waarin je de tablet vastklikt van duurzaam hard plastic. Het fijne aan deze houder zijn de handige uitsparingen voor alle knoppen en poorten van de iPad. Hierdoor is de iPad Pro 10,5 makkelijk te bedienen.

Display iPad Pro 10,5 blijft schitterend met stand hoesje

De iPad Pro 10,5 is uitgerust met een extra hoge helderheid van 600 nits, een antireflectielaag en bredere kleurweergave. Dit resulteert in een schitterende display. Om deze display in goede staat te houden is het handig als er een praktisch hoesje om de iPad Pro 10,5 heen zit. De stand hoesjes van B2C Telecom zijn op maat gemaakt en zorgen ervoor dat het apparaat geen schade oploopt. Komt de iPad Pro 10,5 een keer in aanraking met scherpe of harde voorwerpen, dan resulteert dit niet meteen in krassen op de mooie behuizing. Muziekliefhebbers en filmliefhebbers hoeven ook met de iPad Pro 10,5  films niet ongerust te zijn. De vier speakers produceren een vol en helder geluid, dat ook op hoog volume goed klinkt.

Stand hoesjes iPad Pro 10,5 praktisch in gebruik

De flap van onze stand hoesjes vouw je in een handomdraai om tot een standaard waarmee je de iPad Pro 10,5 horizontaal neer kunt zetten. Erg fijn als je je handen even vrij wilt hebben tijdens het kijken van jouw zelf in elkaar gezette filmpje! Alle stand hoesjes hebben een krachtige magneet. Hierdoor sluiten de hoesjes heel goed af en staat niets een veilig en praktisch gebruik van de iPad Pro 10,5 in de weg. De iPad hoesjes zijn in vele schitterende kleuren te krijgen en simpel te bestellen op onze website. Alle iPad Pro 10,5 hoesjes zijn bovendien goedkoop en aan te vullen met een screenprotector