Apple iPad Mini 4 tablethoesjes

Apple iPad Mini 4 accessoires

Tablethoesjes iPad Mini 4 – B2C Telecom

Zit u het liefst regelmatig buiten in de tuin uw favoriete apps, video’s en foto’s te bekijken? Dan hebt u in de iPad Mini 4 een meer dan geschikte partner gevonden. Van irritante spiegelingen zult u namelijk door het vernieuwde Retina Display nauwelijks last hebben. Maar dan moet het scherm natuurlijk wel te allen tijde optima forma blijven. Dit doet u door een tablethoesje voor de iPad Mini 4 te bestellen op de website van B2C Telecom.

De nieuwe iPad Mini 4 is klein maar erg fijn. En licht en krachtig. Het slanke en praktische design (een compact 7,9 inch formaat) spreekt tot de verbeelding. Bovendien beschikt de iPad over handige functies als een panorama-, timelapse-, slowmotion-, burst- en timermodus. Van al deze handige functies kunt u nog lang gebruik maken als u de iPad Mini 4 voorziet van een handig en beschermend tablethoesje. Alle tablet hoezen op onze website voorkomen dat uw iPad onherstelbare deukjes, krasjes of andere schade oploopt.

iPad Mini 4 krijgt hippe hoes

Want als u in de tuin tevens aan het genieten bent van een wijntje, kan het zomaar een keer gebeuren dat bij het omstoten van de fles of het glas uw iPad Mini 4 per ongeluk slachtoffer wordt van een overdosis alcohol. Het gevolg kan complete uitval van de tablet zijn, of vlekken op het scherm waar u niet vrolijk van wordt. De zachte binnenkant van onze tablethoesjes voorkomen dat het scherm krassen oploopt. Op de koop toe zijn alle tablet hoezen voorzien van vrolijke en opvallende kleuren en afbeeldingen. De iPad Mini 4 krijgt hiermee niet alleen een beschermende hoes, maar door de verschillende originele prints tevens een hip hoesje!

Superhandige stand hoes voor iPad Mini 4

Bovendien geven de stand hoesjes de iPad Mini 4 een standaard, die in twee verschillende posities is te gebruiken. De iPad is zowel horizontaal als verticaal neer te zetten. Superhandig! Natuurlijk gaat u het zeer kostbare scherm van de iPad Mini 4 de allerbeste bescherming geven door een screenprotector uit te kiezen op onze website. Dit is een zeer goede investering. Voor een zeer bescheiden prijs (de screenprotectors zijn al vanaf 7,95 euro beschikbaar) verlengt u de levensduur van deze behoorlijk prijzige iPad Mini 4 aanzienlijk.

De perfecte pasvorm van onze tablethoesjes geven de iPad Mini 4 een strak en elegant uiterlijk. Zodat al uw foto’s, filmpjes, videogesprekken én selfies er niet alleen vandaag maar ook over een paar jaar nog steeds fantastisch uitzien. Een tablethoesje aanschaffen voor de iPad Mini 4 is dus een essentiële eerste stap, de aanvulling van een screenprotector een zeer verstandige tweede. Beide producten worden door B2C Telecom op voordelige en aantrekkelijke wijze aangeboden.