Zelf je telefoonhoesje ontwerpen: nu nog meer mogelijkheden!

Bij B2C Telecom vind je voor jouw smartphone kwalitatief hoogwaardige hoesjes met een bijzonder design. Verreweg het populairst onder onze klanten is echter onze Phone Case Designer. 

Wat kan ik allemaal met de Phone Case Designer?

Ook voor de recente vernieuwing was de Phone Case Designer al een van de populairste tools in Nederland om telefoonhoesjes te ontwerpen. Veel mensen gebruiken de ontwerpomgeving om in een handomdraai het hoesje te creëren dat ze altijd al hebben gewild. Dat gaat heel makkelijk, want alleen al het toevoegen van bijvoorbeeld afbeeldingen en tekst is een fluitje van een cent.

Zo kun je bijvoorbeeld die ene prachtige foto van jou en je geliefde kiezen als achtergrond voor je telefoonhoesje. Met daarop natuurlijk een mooie begeleidende tekst in exact de stijl van jouw keuze. Wil je er een echt kunstwerk van maken? Dan voeg je speciale effecten, patronen, clip arts en kleuren toe waarmee je het hoesje voorziet van een nóg originelere uitstraling.

Werken met de Phone Case Designer is dan ook verslavend; niet voor niets ontwerpen klanten bij ons vaak meerdere hoesjes voor dezelfde telefoon. En dat kan ook heel goed, want voor de prijs hoef je het zeker niet te laten!

 

Welke nieuwe functionaliteiten heeft de Phone Case Designer?

Nu de Phone Case Designer onlangs is vernieuwd, heb je nóg meer mogelijkheden om het telefoonhoesje van je dromen te creëren. Een opvallende nieuwe feature is onder meer de 3D preview – deze maakt het mogelijk om het hoesje 360 graden te draaien en ook de binnenkant eens goed te bekijken.

Daarnaast kun je in de nieuwe versie het lipje van de case automatisch opmaken en heb je de keuze uit diverse handige lay-outs, inspirerende patronen en meer lettertypes dan ooit tevoren. Met enkele muisklikken switch je tussen toestellen en hoesjes en met één druk op de knop ligt het hoesje in je virtuele winkelmandje. Een hoesje ontwerpen was nog nooit veelzijdiger én makkelijker!

 

Zelf een telefoonhoesje ontwerpen: hoe doe ik dat?

Kortom: zelf een telefoonhoesje ontwerpen is in de vernieuwde Phone Case Designer werkelijk kinderspel. Wil je het zelf proberen? Klik dan hier om direct naar de ontwerpomgeving te gaan.

Rechtsboven kies je eerst het toestel waarvoor je een hoesje wilt ontwerpen. Selecteer hier ook wat voor telefoonhoesje je precies wilt: bijvoorbeeld een Book Case met pasjeshouder of een TPU hoesje. Dit is stap 1. Rechtsboven klik je hierna op stap 2 (layout) en na het doorlopen hiervan op stap 3 (design).

Helemaal klaar met je ontwerp? Dan sla je jouw zelf ontworpen hoesje op (hiervoor is wel een account nodig – die maak je bij ons in een minuutje aan) of plaats je direct jouw bestelling.

Heb je nog vragen over onze vernieuwde Phone Case Designer of het zelf ontwerpen van je hoesje? Neem dan vrijblijvend contact op via info@b2ctelecom.nl of bel ons op 040-284 65 66. We helpen je graag verder!

Relevante blogs