Zelf een Samsung S21 Ultra hoesje ontwerpen

Samsung heeft met de Galaxy S21 Ultra weer een pareltje in handen. De Zuid-Koreaanse smartphonegigant brengt de uitgebreidere versie van de Galaxy S21 niet voor niets op de markt, want het is echt een fantastische telefoon. Zo’n prachtige telefoon wil jij natuurlijk beschermen tegen eventuele schade. En wat is er nou mooier dan dat kunnen doen via een door jou zelf ontworpen telefoonhoesje? Bij B2C Telecom kun jij gemakkelijk je telefoonhoesje zelf ontwerpen via ons handige Phone Case Designer systeem!

Samsung Galaxy S21 Ultra hoesje ontwerpen is gemakkelijk!

Wanneer jij zelf een hoesje gaat ontwerpen bij B2C Telecom, raden wij je aan om van tevoren na te gaan wat je precies wilt. Kies van tevoren al een foto uit die jij op je Samsung S21 hoesje wilt plaatsen. Dit kan een leuke vakantiefoto zijn, een foto van je huisdier, een leuke familiefoto of wat jij dan ook maar leuk vindt! Mocht je nou nog geen inspiratie hebben, dan kan je op onze site rondneuzen en leuke voorbeelden van te gekke hoesjes zien. Wie weet doe jij daar het idee op dat je nodig had om jouw zelf ontworpen S21 Ultra hoesje nog persoonlijker te maken. Ook is het belangrijk om een keuze te maken wat betreft het type hoesje dat je als basis neemt om te personaliseren. Zo heeft B2C Telecom een bookcase en standcase hoesje die zowel de voorkant als de achterkant van jouw Galaxy S21 Ultra goed beschermen. Ook kan je bij ons terecht voor een TPU Siliconen hoesje, met deze minimalistische hoesjes houd je de originele uitstraling van je S21 Ultra intact. Bovendien zijn ze goed te combineren met een screenprotector!

Hoe ontwerp je een Samsung S21 Ultra hoesje?

Als je een goed beeld hebt van hoe jouw gepersonaliseerde S21 Ultra hoesje eruit moet komen te zien, kan je in de Phone Case Designer aan de slag met het ontwerpen. Dit ontwerpsysteem werkt zeer eenvoudig en stapsgewijs. Selecteer het gewenste type hoesje, en upload de foto naar keuze naar de site. Sleep alles op zijn plek en vul jouw hoesje aan met een leuke tekst of te gekke patroontjes. Binnen no time ben je klaar en sta jij te pronken met jou zelf ontworpen Samsung S21 Ultra hoesje van B2C Telecom!

Ken je iemand met een andere telefoon die toevallig ook nog een hoesje zoekt? Ook dan ben je bij B2C aan het juiste adres. B2C Telecom heeft een ruim aanbod voor verschillende merken en modellen telefoons. Ook voor de nieuwere modellen is het mogelijk om een te gek hoesje zelf te ontwerpen. Ook kan je kiezen uit ons ruime aanbod telefoonhoesjes met ‘kant en klaar’ design. Zo hebben wij bijvoorbeeld unieke iPhone 13 hoesjes, Samsung A52 hoesjes, Samsung Galaxy S22 hoesjes, Huawei P30 Lite hoesjes en hoesjes voor de Samsung A51.