Samsung Galaxy A5 (2017): zelf hoesje maken bij B2C Telecom

Met de Samsung Galaxy A5 (2017) richt de Zuid-Koreaanse producent zich op het middensegment. Met twee 16-megapixelcamera's, één voor- en één achterop, hoeven fotoliefhebbers zich geen zorgen te maken. Zeker niet als ze een duurzaam Samsung Galaxy A5 (2017) hoesje hebben besteld bij B2C Telecom. Nog mooier wordt het als er zelf een hoesje gemaakt wordt voor de Samsung Galaxy A5 (2017). Door zelf een hoesje te maken krijgt u een uniek product in handen. En wie wil dit nou niet?

De Samsung Galaxy A5 (2017) heeft vele extra’s te bieden. Zo is het toestel volledig stof- en waterdicht en zorgt de vingerafdrukscanner op de voorkant ervoor dat u veilig en snel bij uw gegevens kunt. Onze Samsung Galaxy A5 (2017) hoesjes maken dat deze eigenschappen behouden blijven. Dit hoesje kunt u iets extra’s geven door eigen foto’s, teksten en logo’s toe te voegen. Zelf een hoesje ontwerpen voor de Samsung Galaxy A5 (2017) was nog nooit zo makkelijk en bovendien super speciaal.

Foto’s van vakantie op Samsung Galaxy A5 (2017) hoesje

Stel, u heeft net een waanzinnige wereldreis achter de rug. Dan is het toch hartstikke mooi om de leukste foto’s daarvan te plaatsen op het Samsung Galaxy A5 (2017) hoesje. U kunt tot wel tien foto’s kwijt op het hoesje. Vervolgens is het nog mogelijk om er een persoonlijke tekst aan toe te voegen. Dit alles doet u met onze uniek ontworpen Phone Case Designer.

Met deze tool plaatst u met het grootst mogelijke gemak de mooiste foto’s op het Samsung Galaxy A5 (2017) hoesje. Vervolgens kunt u in een preview bepalen of het resultaat naar wens is. Zo niet, dan is het mogelijk om aanpassingen te doen.

U kunt foto’s en teksten op een hoesje met lipje en hoesjes zonder lipje plaatsen. Laatstgenoemd Samsung Galaxy A5 (2017) hoesje wordt door magneten aan de binnenkant stevig dicht gehouden. Ook fijn is dat het hoesje een stand-case functie heeft. Tevens kunt u een eigen ontwerp maken met een TPU hoesje.

Zelf Samsung Galaxy A5 (2017) hoesje ontwerpen unieke ervaring

Met onze bijzondere printservice hebben we een grote voorsprong opgebouwd ten opzichte van de concurrentie. We merken ook dat steeds meer smartphone en tablet gebruikers dit beginnen te ontdekken. Resultaat is dat de mooie voorbeelden van zelf ontworpen hoesjes zich in rap tempo opvolgen. We hebben geprobeerd hier een indruk van te geven door hoesjes met foto’s van klanten op onze website te plaatsen. Wellicht dat dit u verleidt om je eigen hoesje te maken voor de Samsung Galaxy A5 (2017).