Hoesje voor Vaderdag: hét gepersonaliseerde cadeau

Vaderdag staat weer voor de deur. Je wilt papa iets leuks en persoonlijks geven, waar hij ook nog écht iets aan heeft. Dat maakt een zelf ontworpen hoesje het ultieme Vaderdag-cadeau!

De voordelen van een hoesje als Vaderdag-cadeau

Een geschikt cadeau vinden voor Vaderdag is niet altijd makkelijk. Zeker niet als je al je originele ideeën in de voorgaande jaren al hebt opgebruikt. Gelukkig valt een tablet- of telefoonhoesje bij papa altijd in de smaak. Je kunt het bijvoorbeeld helemaal zelf ontwerpen of kiezen voor een design dat hij helemaal geweldig vindt.

Dit zijn de vele voordelen van een hoesje als Vaderdag-cadeau:

Het is betaalbaar

De meeste hoesjes bij B2C Telecom kosten slechts een paar tientjes. Dat geldt ook als je ze helemaal zelf ontwerpt. Hierdoor slaag je ook met een kleiner budget in je zoektocht naar een leuk cadeau.

Het is uniek

Je kunt bij ons kiezen uit honderden telefoon- en tablethoesjes met een prachtig design in verschillende thema’s. Ook kun jij je hoesje zelf ontwerpen, zodat je 100% zeker weet dat het uniek is.

Het is persoonlijk

Je kunt een hoesje bij B2C Telecom zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Voeg persoonlijke foto’s, afbeeldingen en teksten toe en maak er een waar kunstwerk van. Zo ziet iedereen dat jij echt je best hebt gedaan voor het cadeau.

Het is praktisch

Anders dan veel andere cadeaus die op een plank op zolder belanden, is een tablet- of telefoonhoesje een heel praktisch cadeau. Je vader gebruikt een hoesje elke dag en dankzij de goede kwaliteit van onze hoesjes heeft hij er jarenlang plezier van.

Het is leuk

Het uitzoeken van een cadeau voor Vaderdag hoort leuk in plaats van frustrerend te zijn. Door zelf een hoesje te ontwerpen en bijpassende foto’s uit te zoeken, maak je zelf ook een trip down memory lane. Zowel jij als papa genieten van de onvergetelijke foto die jij uitkiest!

Een hoesje voor Vaderdag: dit is er mogelijk

Als dé hoesjesspecialist van Nederland zijn de mogelijkheden voor Vaderdag-hoesjes bij B2C Telecom eindeloos. Wij bieden honderden fraaie designs en een makkelijke ontwerpmodule waarmee jij een hoesje zelf in een handomdraai kunt ontwerpen. Zelf een telefoonhoesje met foto ontwerpen voor je vader is hierdoor eenvoudig en zo gedaan! Ook is de variatie in verschillende soorten hoesjes enorm; van stand cases tot TPU cases en van boekhoesjes tot fliphoesjes.

Een boek- of fliphoesje is bijvoorbeeld het ideale Vaderdag-cadeau als je vader graag geld en pasjes in zijn hoesje wil kunnen doen. Houdt papa van het kijken van een goede film of serie, dan is een stand case juist weer handig zodat hij zijn handen vrijhoudt. Jij kent papa zelf het beste, dus kies het hoesje waarvan je denkt dat dit het beste bij hem past!

Koop nu jouw hoesje voor Vaderdag

Heb jij al een leuk ontwerp voor jouw Vaderdag-hoesje in gedachten? Wacht dan niet langer, maar ga direct aan de slag met ontwerpen. Duizenden tevreden klanten gingen je voor. Wedden dat papa waanzinnig blij gaat zijn met jouw persoonlijke cadeau?

Relevante blogs