Kies je Apple toestel
We hebben 47 toestellen gevonden

Optimale Apple-ervaring met hoesjes van B2C Telecom

Vrijwel iedereen is wel eens in aanraking geweest met Apple producten. Of het nu gaat om de iPod, de iPad of de iPhone, stuk voor stuk hebben ze niet alleen een grote invloed gehad op Apple, maar ook op de algemene technologische voortgang. Voor al deze producten kunnen wij de mooiste en goedkoopste hoesjes leveren. Zodat u de gadgets van Apple ook op de best denkbare manier kunt beleven.

Hoesjes en andere accessoires zijn belangrijk ter ondersteuning van je Apple product. Bent u op zoek naar een Apple accessoire waarmee u uw Apple product compleet maakt? Dan bent u bij B2C Telecom aan het juiste adres! Alles voor u iPhone en iPad kunt u hier vinden. Momenteel worden er bij B2C veel hoesjes besteld voor de iPhones. Ze zijn vaak wat kleiner dan de gemiddelde smartphone en dit kan veel gebruikers wel bekoren.  

De leukste en goedkoopste iPhone hoesjes kunt u met gerust hart bestellen op onze website. Ongetwijfeld is het aan de luxe materialen en strakke lijnen te danken dat de iPhones bij gebruikers een unieke ervaring teweeg brengt. Met een iPhone hoesje zorgt u ervoor dat uw luxe gadget nog een tijdje meekan. Zonder bescherming rondlopen met een iPhone op zak is eigenlijk gewoon een doodzonde.

Hoesjes voor iPads

Met de iPad heeft Apple destijds in feite een compleet nieuw medium uit de hoge hoed getoverd. Dat gebeurt niet iedere dag. Vooral het super gebruiksvriendelijke besturingssysteem van de iPad en iPad mini spreekt nog steeds tot de verbeelding. Daarom is een mooi hoesje voor deze producten eigenlijk strikt noodzakelijk. Indien er thuis per ongeluk een drankje over het apparaat gestoten worden voelt u zich een beetje dom als u geen tablethoes hebt gekocht. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze schitterende Apple iPad mini hoesjes. Hier wilt u toch gewoon niet zonder? 

Screenprotector houdt scherm levend

Ook voor de iPhone Plus zijn vele mooie hoesjes te krijgen. Ze zijn stijlvol en dus zeker van toegevoegde waarde voor het toestel. Voor alle Apple producten geldt dat ze klaar zijn voor de toekomst met een goede screenprotector. Screenprotectors zijn er in folie en in glas en voor een lage prijs te bestellen op onze website. Ook voor de Apple Watch Sport hebben we screenprotectors in ons assortiment. U wilt immers tijdens uw training veilig gebruik kunnen maken van uw gadget. Maar dat geldt natuurlijk voor alle Apple producten.