Maak Wiko Wim hoesjes bij B2C Telecom 

Wiko brengt veelal budgettelefoons op de markt, maar de Wiko Wim is ietsje exclusiever van aard. Het apparaat heeft een volledig metalen behuizing en aan de voor- en achterkant zit een camera. Onze goedkope Wiko Wim hoesjes maken het toestel nog mooier. Helemaal als je besluit om zelf een Wiko hoesje te maken. Een telefoonhoesje met eigen naam of foto ontwerpen is de ultieme beloning voor Wiko Wim.

Met de Wiko Wim ben je van alle markten thuis. Met de dubbele camera's op de achterkant kun je zeer scherpe foto’s schieten, ook bij weinig licht. Heb je een keer foto’s geschoten bij een donker feestje, dan kunnen die nog altijd worden gebruikt voor een leuk Wiko Wim hoesje. Een design hoesje geeft de Wiko al een geweldige uitstraling, maar met een eigen ontwerp wordt jouw toestel pas echt uniek! Een eigen ontwerp kan bestaan uit foto’s, logo’s, teksten en een naam. Eigen initialen op een smartphone hoesje is erg speciaal.

Wiko Wim hoesjes met foto van vakantie

De Wiko Wim heeft een 5,5 inch Full HD AMOLED-scherm met een resolutie van 1080 bij 1920 pixels en 32- of 64 GB aan opslaggeheugen. De telefoon beschikt ook over een 3.0 snellaadtechnologie. Snel een leuk Wiko Wim hoesje op onze website uitkiezen dus, zodat de telefoon zijn specificaties niet verliest. Maak zelf een Wiko Wim hoesje, dat jouw smartphone zeer goed beschermt. Je kunt een foto van een vakantie zetten op een boekhoesje.

Boekhoesjes zijn geschikt voor mensen die houden van standaard cases zonder opsmuk. Ze zijn gemaakt van PU-Leer (kunstleer) en TPU. Het is ook mogelijk om eigen foto’s en teksten op een stand case of TPU case te zetten. Een telefoonhoesje met naam staat erg goed bij jouw Wiko Wim. We hebben ook eigen hoesjes met printjes. Dit zijn onze design hoesjes. We hebben een grafisch designer in huis die deze Wiko Wim Design hoesjes maakt.

Wiko Wim schadevrij met hoesjes en andere accessoires

Onze design hoesjes zijn nergens anders te krijgen. Maar met een Wiko Wim hoesje met jouw eigen naam loopt zeker weten niemand anders rond. Met een Wiko Wim case met een logo kom je als bedrijf zeer professioneel voor de dag. Als je zelf een telefoonhoesje met foto ontwerpt, krijg je altijd eerst een proefdruk te zien voordat je deze bestelt.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken