Ontwerp goedkoop Wiko Rainbow Jam hoesje bij B2C Telecom

De Wiko Rainbow Jam toont HD-beelden. Dat is bijzonder voor een smartphone van nog geen 100 euro. Heb jij een uniek Wiko Rainbow Jam hoesje nodig? Waarmee jij zeer onderscheidend bent? Dan kunnen we je gelukkig maken. Je kunt namelijk hier zelf een leuk en goedkoop Wiko Rainbow Jam hoesje ontwerpen. Jouw Wiko hoesje maak je persoonlijk door er zelf eigen afbeeldingen en teksten op te zetten.

De Wiko Rainbow Jam heeft een 5 inch scherm, waar de kleuren vanaf spatten. Deze kleurrijke smartphone valt nog meer op als je er zelf een hoesje voor ontwerpt. Dit kan met eigen foto’s, die je bijvoorbeeld op een zeer bijzondere locatie hebt geschoten. Samen met je partner, of alleen tijdens je wereldreis. Het kunnen ook foto’s van je zojuist uitgebreide gezin zijn, of van andere dierbaren of huisdieren.

Plaats foto’s op Wiko Rainbow Jam hoesje

Op social media beheer je waarschijnlijk verschillende leuke foto’s. Zo kan je vanuit Instagram meerdere  foto’s uploaden en deze toevoegen aan jouw unieke ontwerp. Ook bieden we je de mogelijkheid om zelf teksten, glossy effecten en clip arts toe te voegen. Dit alles bij elkaar vormt jouw leuke Wiko Rainbow Jam hoesje. Zorg er wel voor dat de kwaliteit van jouw foto goed is. Dit verhoogt natuurlijk ook de kwaliteit van het smartphone hoesje.

Onze Wiko Rainbow Jam hoesjes bieden de best mogelijke bescherming. Veel cases bieden ook nog een schitterende look, zoals de Wiko Rainbow Jam design hoesjes. Maar een echt uniek smartphone hoesje ontwerp je zelf. Je kunt ook kijken naar de voorbeelden van zelf gemaakte smartphonehoesjes van andere klanten. Misschien dat dit je op ideeën brengt.

Hoesjes en accessoires verduurzamen Wiko Rainbow Jam case

We raden je aan goed te kijken of de foto passend is en of de teksten van toegevoegde waarde zijn. Een zelf gemaakt Wiko Rainbow Jam hoesje is nadien namelijk niet in te ruilen. Voordat je de Wiko Rainbow Jam hoes bestelt, kun je het ontwerp in zijn geheel in 3D bekijken en eventueel aanpassen.

Je kunt het ontwerp zelfs roteren, openvouwen, dichtvouwen en in- en uitzoomen. Je plaatst de bestelling op het moment dat de Wiko case naar wens is. Aan de bestelling kun je ook andere Wiko accessoires toevoegen. Wiko Rainbow Jam hoesjes en andere accessoires verhogen de duurzaamheid van het scherm.   

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting!
  • Zeer snelle levering
  • Prints op design hoesjes exclusief en duurzaam
  • Gecertificeerd met Thuiswinkel waarborg keurmerk