Ontwerp uw eigen Sony Xperia Z5 Dual hoesje bij B2C Telecom

De Sony Xperia Z5 Dual behoort tot de beste dual-sim camera smartphones die er op de markt te krijgen zijn. Dat heeft veel te maken met de geweldige camera. Natuurlijk gebruikt u een goedkoop Sony Xperia Z5 Dual hoesje bij dit toestel. Neigt u sterk naar een hoesje dat niemand anders heeft? Dan zou u eens zelf een Sony Xperia Z5 Dual hoesje moeten gaan maken. Dit is echt een mooie en uitdagende belevenis. Dit maken we op uit reacties van klanten. 

De Sony Xperia Z5 Dual maakt gebruik van twee nano-simkaarten. De camera heeft 23 megapixels en 5x optische zoom. Dit biedt de mogelijkheid om elk gewenst moment in uw leven op een zeer fijne manier vast te leggen. Door de fraaie technologie verschijnen uw foto’s straks met glans op het hoesje. Extra glans kunt u creëren door een speciaal effect over het smartphone hoesje te leggen. In de Phone Case Designer kunt u precies zien hoe u dit moet doen. 

Foto van vakantie op Sony Xperia Z5 Dual hoesje 

Deze Phone Case Designer is uniek. Dit programma, waarmee u foto’s en teksten op een Sony hoesje kunt zetten, hebben we namelijk zelf gefabriceerd. Hierdoor weten we ook dat dit programma zeer handzaam is. Heeft u zojuist uw favoriete vakantieoord bezocht, dan zou dat een mooie aanleiding kunnen zijn om aan de gang te gaan met uw eigen ontwerp. De foto’s die u van deze vakantie hebt gemaakt kunt u op een boekhoesje, TPU hoesje of een stand case plaatsen.

Deze gsm hoesjes beschermen de Sony Xperia Z5 Dual optimaal. De hoesjes zijn op maat gemaakt en dankzij de uitsparingen zijn alle knoppen van het toestel makkelijk te bedienen. We gebruiken de boekhoesjes overigens ook voor het ontwerpen van design hoesjes. Deze Sony Xperia Z5 Premium design hoesjes zijn tevens uniek. Ze zijn immers in geen enkele andere webshop of winkel te krijgen.

Jouw Sony Xperia Z5 Dual hoesje erg duurzaam

Het hoesje dat u zelf ontwerpt komt er schitterend uit te zien. Wij bedrukken de hoesjes zelf. Dit doen we met een speciaal soort UV-inkt. Deze inkt is erg duurzaam. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw ontwerp snel vervaagt. Het Sony Xperia Z5 Dual hoesje met uw design gaat zeer lang mee!  

B2C Telecom biedt waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes en screenprotectors van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken