Maak uniek Sony Xperia Z3 Compact hoesje bij B2C Telecom

De Sony Xperia Z3 Compact is waterproof. Zo kunt u super mooie foto's onder water maken op vakantie. Verder is de gsm uitgerust met een 20.7 megapixel camera waarmee u de mooiste foto's en video's kunt maken. Door een Sony Xperia Z3 Compact hoesje te nemen wordt deze gsm goed beschermd. Als u ervoor kiest om zelf een Sony Xperia Z3 Compact hoesje te maken, creëert u een uniek product. Bij B2C Telecom kan dit tegen zeer lage kosten.

De gsm is voorzien van een snelle Quad-core 2.5 processor en maakt gebruik van het bekende Android besturingssysteem. Het apparaat verdient de bescherming van bijvoorbeeld een mooi Sony Xperia Z3 Compact design hoesje. Ook kunt u zelf een hoesje maken voor de Sony Xperia Z3 Compact. Dit kan bij B2C Telecom met de unieke Phone Case Designer.

Eigen ontwerp op boekhoesje met lipje

De Sony Xperia Z3 Compact blijft lang functioneren met een leuk boekhoesje met afsluitend lipje. Op dit gsm-hoesje kunt u een eigen ontwerp plaatsen, met eigen foto’s van bijvoorbeeld een vakantie. De gsm is optimaal beschermd vanwege onder andere de magnetische sluiting. Bij het boekhoesje dat u voor de Sony Xperia Z3 Compact ontwerpt, zit de magnetische sluiting aan de buitenzijde.

Op onze website staat een handleiding waarop precies wordt uitgelegd hoe u uw eigen unieke hoesje kunt ontwerpen voor de Sony Xperia Z3 Compact. Het hoesje is te voorzien van persoonlijke foto’s, teksten en logo’s. Uw gsm-hoesje met foto heeft er nog nooit zo mooi uitgezien! Bovendien weet u zeker dat niemand dit specifieke Sony Xperia Z3 Compact hoesje in zijn of haar bezit heeft!

Zelf Sony Xperia Z3 Compact hoesje ontwerpen creatief proces

Er kunnen glossy effecten, achtergrondkleuren en clip arts op het Sony Xperia Z3 Compact hoesje worden gezet. Is het resultaat niet naar wens, dan zijn er aanpassingen te verrichten. Dit kan eindeloos herhaald worden. Het gaat erom dat u uiteindelijk optimaal tevreden moet zijn over het bestelde product! 

Bedrijven krijgen na het maken van een Sony Xperia Z3 Compact hoesje een proefdruk toegestuurd. Worden er meerdere Sony Xperia Z3 Compact hoesjes besteld, dan kan er worden geprofiteerd van bundelkorting. Indien u een TPU hoesje hebt gekozen voor het eigen ontwerp, zou u kunnen overwegen een Sony Xperia Z3 Compact screenprotector te kopen. Net zoals gsm hoesjes geven ze de Sony Xperia Z3 Compact de bescherming die nodig is.