Goedkoop Sony Xperia Z2 hoesje maken – B2C Telecom

De Sony Xperia Z2 is een van de toptoestellen uit 2014. Wil je hier zelf een leuk hoesje voor ontwerpen? Op deze pagina kun je hier een begin mee maken. Door zelf een Sony Xperia Z2 hoesje te maken krijgt het toestel nog meer aanzien. Het ontwerpproces is bovendien zeer leuk en uitdagend. Een eigen ontwerp kun je plaatsen op een beschermend boekhoesje. Alle Sony Xperia Z2 hoesjes zijn bovendien betaalbaar en praktisch.

Vanzelfsprekend deel je allerlei mooie foto’s op social media platforms zoals Instagram. Misschien heb je die foto’s wel gemaakt met de Sony Xperia Z2. Sony staat erom bekend flink uit te pakken met de camera. Met de kwaliteit van jouw foto’s zit het dus wel snor. Met onze Phone Case Designer kun je verschillende foto’s op het Sony Xperia Z2 hoesje zetten. Maar misschien heb je aan een enkele foto wel voldoende.

Zet foto op Sony Xperia Z2 hoesje

Heb je al gekeken naar de voorbeelden van zelf gemaakte smartphonehoesjes van andere klanten? Hier zit wellicht iets moois tussen waar jij iets mee kunt. Het kan zijn dat je een autoliefhebber bent en jouw nieuwste aanwinst op de Sony Xperia Z2 case wilt hebben. Andere voorbeelden zijn foto’s van je favoriete band, artiest of acteur of actrice. Je kunt het zo spannend maken als je zelf wilt. 

Maar zoals gezegd hoef je het niet te laten bij 1 foto. Zo kan je vanuit Instagram wel tien foto’s uploaden en deze toevoegen aan het ontwerp van het Sony Xperia Z2 hoesje. Vervolgens is het nog mogelijk om teksten, glossy effecten en clip arts te selecteren. Toegegeven, dit ontwerpproces is een beetje uitdagend. Daarom hoef je het ook niet bij een enkele poging te laten.

Sony Xperia Z2 hoesje combineert goed met screenprotector

Voordat je de Sony Xperia Z2 hoes bestelt kun je het ontwerp in zijn geheel in 3D bekijken en eventueel aanpassen. Je kunt het ontwerp zelfs roteren, openvouwen, dichtvouwen en in- en uitzoomen. We laten niets te wensen over! Pas als je dik tevreden bent over het zelf gemaakte Sony Xperia Z2 hoesje, plaats je de bestelling. Aan die bestelling zijn trouwens ook nog andere Sony accessoires toe te voegen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Sony Xperia Z2 screenprotector. Erg fijn voor het kostbare scherm.   

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting!
  • Zeer snelle levering
  • Prints op Sony Xperia Z2 design hoesjes exclusief en duurzaam
  • Gecertificeerd met Thuiswinkel waarborg keurmerk