Maak zelf Sony Xperia Z1 hoesje bij B2C Telecom

De Sony Xperia Z1 is een bijzondere telefoon die uitstekende prestaties levert. Zo is de telefoon voorzien van een 20.7 megapixel camera en een snelle Quad-core 2.2 processor. Omdat het belangrijk is om voorzichtig om te gaan met de smartphone, is het goed om een beschermend Sony Xperia Z1 hoesje te kopen bij B2C Telecom. Je kunt ook zelf een Sony Xperia Z1 hoesje met unieke print maken bij B2C Telecom.

Bijzonder aspect aan de Sony Xperia Z1 is dat de telefoon waterproof is. Het apparaat is een half uur te gebruiken tot een diepte van 1 meter. Als je foto’s onder water maakt, denk er dan aan dat je er eentje kunt gebruiken voor op het smartphone hoesje. Met onze Phone Case Designer kun je zelfs verschillende foto’s op het Sony hoesje zetten. Deze zijn te uploaden vanuit je Instagram account.

Goedkope maar zeer luxe Sony Xperia Z1 hoesjes met foto

Onze goedkope smartphonehoesjes geven extra look and feel aan het fraaie toestel. Goed voorbeeld zijn onze Sony Xperia Z1 design hoesjes. De speciale designs zijn ontworpen door een medewerker van B2C Telecom. De hoesjes zijn uitermate handig. In de vakjes aan de binnenkant kun je pasjes en briefgeld stoppen en alle nodige uitsparingen zijn uiteraard aanwezig. De telefoonhoesjes zijn op maat gemaakt voor de Sony Xperia Z1.

Het is erg leuk en uitdagend om zelf een telefoonhoesje te maken. Het mooie is dat je er veel creativiteit in kwijt kunt. Ter inspiratie beschikt onze website over voorbeelden van andere klanten. Met ons PCD-programma kun je een mooie foto van een vakantie, huisdier of voetbalclub op het hoesje zetten. Selecteer bijvoorbeeld je mooiste foto’s van een kampioensfeest of kies voor een logo van je favoriete club.

Combineer foto’s met cliparts op Sony Xperia Z1 hoesje

Jouw foto’s zijn ook te combineren met onze cliparts. Deze afbeeldingen hebben we zelf geselecteerd en kunnen jouw Sony hoesje compleet maken. Dit is voor zowel particulieren als bedrijven zeer interessant. Het ziet er erg chique uit om een foto en een logo op een Sony case te zetten. Om het scherm van de Sony Xperia Z1 in goede staat te houden is de aanschaf van een screenprotector geen overbodige luxe. De Sony accessoires van B2C telecom bieden adequate bescherming voor de Sony Xperia Z1.

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken