Ontwerp je eigen Sony Xperia XZ2 hoesje bij B2C Telecom

De Sony Xperia XZ2 is een topper op het gebied van camera, beeld en software. Het compacte design van de Sony Xperia XZ2 oogt bijzonder catchy. Zoek je naar een uniek hoesje, dat de Sony Xperia XZ2 perfect beschermt? Ontwerp dan zelf jouw eigen Sony Xperia XZ2 hoesjes bij B2C Telecom. Je kunt jouw eigen unieke design laten bedrukken op een stand case, TPU hoesje, boekhoesje of fliphoesje: ze zijn allemaal op maat gemaakt voor jouw telefoon.

De Sony Xperia XZ2 beschikt over een behoorlijk groot 5,7 inch-scherm. Door de smallere randen is de telefoon toch zeer praktisch. Daarnaast heeft de camera een forse verbetering ondergaan ten opzichte van eerdere modellen. Deze smartphone verdient dus gewoon een heel leuk Sony Xperia XZ2 hoesje. Een Sony Xperia XZ2 design hoesje is zelfs zeer exclusief. Design hoesjes hebben de leukste printjes, in zeer veel verschillende thema’s. Komt jouw favoriete thema niet voorbij, probeer dan een zelf een Sony Xperia XZ2 hoesje te maken op onze website.

Zet jouw naam, een tekst, een logo en/of een foto op een Sony Xperia XZ2 hoesje

Onze boekhoesjes zijn voorzien van alle nodige uitsparingen en zijn gemaakt van TPU en PU leer. Je kunt jouw eigen unieke ontwerp op dit Sony hoesje zetten, maar ook voor een TPU case of een stand case kiezen. Met onze Phone Case Designer kun je jouw eigen foto’s, teksten en een logo op deze hoesjes zetten. Je kunt zeer veel foto’s gebruiken en het telefoonhoesje helemaal naar jouw eigen smaak ontwerpen.

In een paar simpele stappen voeg je een glossy effect of een schitterend patroon toe aan je design. Kies je voor een boekhoesje, dan is zelfs de magnetische sluitclip door jou vorm te geven. Zet bijvoorbeeld een detail van een foto van je favoriete huisdier op het lipje. De Sony Xperia XZ2 produceert een zeer goed geluid. Jouw favoriete artiest klinkt fantastisch door de speakers van de Sony Xperia XZ2. Wellicht ben je een enorm grote fan van een bijzondere band. Dan is het een leuk idee om een foto of een logo van die band op het smartphone hoesje te zetten. Voor een goede bescherming van het touchscreen is ook een Sony Xperia XZ2 screenprotector een belangrijke accessoire.