Maak zelf unieke Sony Xperia XA Ultra hoesjes bij B2C Telecom

De Sony Xperia XA Ultra is een indrukkend apparaat. Kijk alleen al naar de omvang. Het forse 6 inch scherm wordt aangevuld met goede camera's aan beide kanten. De selfiecamera van 16 MP is voorzien van LED-flitser en optische beeldstabilisatie. Een Sony Xperia XA Ultra hoesje is ook een perfecte aanvulling. Je kunt er ook voor kiezen om zelf een uniek Sony Xperia XA Ultra hoesje te maken.

Het grote scherm van de Sony Xperia XA Ultra hoesje kan voor veel mensen ook een handicap zijn. De telefoon kan niet zo makkelijk in de broekzak worden geschoven. Als het een keer misgaat is het handig als er een Sony hoesje om het apparaat zit. Onze Sony Xperia XA Ultra design hoesjes hebben zeer exclusieve prints, maar je kunt ook maximaal invloed op de uiterlijke kenmerken van de smartphone case uitoefenen door zelf een hoesje te ontwerpen.

Eigen ontwerp op boekhoesje of TPU case  

Je kunt met onze Phone Case Designer je eigen Sony Xperia XA Ultra hoesje maken met daarop je mooiste afbeeldingen en teksten. Er kunnen tevens cliparts en speciale effecten op het smartphone hoesje worden geplaatst en je kunt je geliefde achtergrondkleur zelf bepalen. Op die manier kun je zeer creatief en getailleerd met het product aan de slag. Met als eindresultaat een uniek Sony Xperia XA Ultra hoesje, waarmee gegarandeerd niemand op deze planeet rond zal lopen.

Je kunt het ontwerp bijvoorbeeld plaatsen op een boekhoesje met lipje. Dit lipje sluit het Sony Xperia hoesje magnetisch af. Ook is het mogelijk om met een Sony Xperia XA Ultra TPU case aan de gang te gaan. Deze TPU case bedekt vooral de achterkant en de zijkanten van het apparaat. Om ook het scherm van de Sony Xperia XA Ultra optimaal te beschermen bestellen klanten hier vaak een screenprotector bij. Een Sony Xperia XA Ultra screenprotector van glas of van folie biedt krassen en scheuren geen kans. 

Sony Xperia XA Ultra hoesjes met foto

Op onze website staan tal van voorbeelden van telefoonhoesjes met foto van klanten. Het mooie van het hele ontwerpproces is dat je er al je creativiteit in kwijt kunt. Bovendien krijg je na het ontwerpen van het Sony Xperia XA Ultra hoesje met foto direct een voorbeeld op het scherm te zien in 3D. Zelf een hoesje maken voor de Sony Xperia XA Ultra kan zeer goedkoop bij B2C Telecom.