Maak eigen Sony Xperia XA Dual hoesje bij B2C Telecom

Foto’s maken, video’s bekijken en gamen is op de Sony Xperia XA Dual geweldig om te doen. Met een Sony Xperia XA Dual hoesje van B2C telecom is het nog bijzonder lang genieten van de fraaie opties op deze telefoon. Met onze hoesjes kun je veilig gebruik maken van de Sony Xperia XA Dual. Wil je een uniek telefoonhoesje, dat niemand heeft? Maak dan zelf je Sony Xperia XA Dual hoesje met onze Phone Case Designer.  

Onze goedkope smartphonehoesjes bieden vele extraatjes. Een smartphonehoesje geeft bovendien een duurzame boost aan het toestel. Onze Sony Xperia XA Dual design hoesjes zitten de smartphone als gegoten. De unieke designs zijn ontworpen door een professional van B2C Telecom. De hoesjes zijn zeer praktisch. Tijdens gebruik hoef je de telefoon niet uit het Sony hoesje te halen en de vakjes aan de binnenkant bieden ruimte voor pasjes en briefgeld.

Zelf Sony Xperia XA Dual hoesje ontwerpen super speciaal

Super speciaal is het dat je zelf een telefoonhoesje kunt maken. Je kunt eigen foto’s op het hoesje zetten door deze te uploaden met de Phone Case Designer vanuit Instagram. Met dit unieke programma kun je een foto van je gezin, huisdier of vakantie op het smartphone hoesje plaatsen. Selecteer dus je mooiste foto’s voor je hoesje. Je kunt jouw foto’s ook combineren met onze cliparts. Dit zijn afbeeldingen die we zelf hebben samengesteld.

Voor zowel particulieren als bedrijven is het zeer interessant om zelf smartphone hoesjes te ontwerpen. Werknemers zien er een stuk professioneler uit als ze gebruik maken van dezelfde telefoons met daaromheen dezelfde hoesjes. Bedrijven kunnen een logo op het hoesje zetten en de accessoires personaliseren. Bijvoorbeeld door de handtekening van een medewerker erop te zetten. Het is altijd mogelijk om een proefdruk toegestuurd te krijgen.

Eigen design op boekhoesje of TPU case

Je kunt het eigen design op een boekhoesje, TPU hoesje of een stand case zetten. Voordeel van boekhoesjes is dat ze alle zijden van de smartphone beschermen. Een TPU case geeft weer ietsje meer flexibiliteit. Het materiaal is zeer elastisch en de smartphone kan altijd in de broekzak worden meegedragen.

Het scherm van de Sony Xperia XA wil je in goede staat houden. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een Sony Xperia XA Dual screenprotector. Dat is zeker bij een TPU case zeer nuttig. Samen met het hoesje biedt deze Sony accessoire de perfecte bescherming voor de Sony Xperia XA Dual.

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken