Maak leuk Sony Xperia M4 Aqua hoesje bij B2C Telecom

De Sony Xperia M4 Aqua is de opvolger van de Xperia M2 Aqua. De designs van beide gsm's lijken erg op elkaar, maar de Xperia M4 Aqua draait standaard op Android Lollipop en heeft betere specificaties. Bent u op zoek naar een uniek Sony Xperia M4 Aqua hoesje, dat het toestel beschermt tegen onder meer valschade? Bij B2C Telecom kunt u zelf een mooi en stevig Sony hoesje maken tegen zeer lage prijzen.

Uw gsm verdient het om goed beschermd te worden en dit kan met onze Sony Xperia M4 Aqua hoesjes. U kunt al zien dat we een hele hoop goedkope smartphone hoesjes in de aanbieding hebben. Zoveel zelfs, dat het best zou kunnen zijn dat u moeite hebt om een leuk Sony Xperia M4 Aqua hoesje uit te kiezen. Alleen om die reden al is het mooi dat u ook zelf een gsm hoesje kunt ontwerpen. Op die manier kunt u zelf de uitstraling van het hoesje bepalen.  

Ontwerp Sony Xperia M4 Aqua hoesje met foto

Ontwerpt u zelf een Sony Xperia M4 Aqua hoesje, dan geeft u een unieke persoonlijke draai aan het toestel. Uw gsm krijgt een unieke print, die door B2C Telecom op een boekhoesje of een TPU hoesje wordt bedrukt. Wij hebben zelf een eigen printservice, waardoor we het drukproces niet hoeven uit te besteden. Hierdoor blijven de kosten van hoesjes met print laag.

Dat is dus ook het geval bij onze Sony Xperia M4 Aqua design hoesjes. De designs worden door onszelf ontworpen en op de smartphone hoesjes gedrukt. Deze cases zijn zeer exclusief, maar niet uniek. Dat laatste is wel het geval als u een eigen Sony Xperia M4 Aqua hoesje maakt, met eigen foto’s en teksten. Steeds meer mensen ontdekken hoe leuk het is om zelf een hoesje te ontwerpen.

Sony Xperia M4 Aqua hoesje met persoonlijke vibe

Er ontstaat ook steeds meer behoefte om producten een sterk persoonlijk karakter te geven. Op die ontwikkeling zijn we serieus ingesprongen. Met onze Phone Case Designer kunt u verschillende foto’s op een hoesje zetten. U kunt voor 1 hele mooie foto kiezen, maar ook meerdere afbeeldingen op de Sony case plaatsen.

Al een foto gemaakt met de 13 megapixel-camera met flitser? Plaats die dan snel op een Sony Xperia M4 Aqua hoesje. De bestelling is nog uit te breiden met andere accessoires zoals Sony Xperia M4 Aqua screenprotectors.

B2C Telecom biedt waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting!
  • Zeer snelle levering
  • Prints op design hoesjes exclusief en duurzaam
  • Gecertificeerd met Thuiswinkel waarborg keurmerk