Maak leuk Samsung Galaxy Trend 2 Lite hoesje bij B2C Telecom

Voor de beginnende smartphone gebruiker is de Samsung Galaxy Trend 2 Lite een ideaal toestel. Dit apparaat is namelijk erg goedkoop, net als onze Samsung Galaxy Trend 2 Lite hoesjes. Maar u kunt dit budgettoestel wel uniek maken! Hoe? Door zelf een leuk Samsung Galaxy Trend 2 Lite hoesje te ontwerpen. Bij B2C Telecom is zelf een Samsung Galaxy Trend 2 Lite hoesje maken een uniek proces.

De Samsung Galaxy Trend 2 Lite heeft een zeer lage adviesprijs en is vooral als simonly- of prepaid-toestel zeer interessant. De specificaties zijn niet om over naar huis te schrijven, maar voldoende om Android 4.4 (KitKat) en de meeste apps vloeiend te laten draaien. Bovendien kunt u dit toestel toch nog zeer bijzonder maken, als u er een eigen Samsung Galaxy Trend 2 Lite hoesje voor maakt.

Mooie foto op Samsung Galaxy Trend 2 Lite hoesje

De Samsung Galaxy Trend 2 Lite heeft een bescheiden 3 megapixel-camera met ledflitser aan de achterkant. Dus misschien dat u de foto voor op het hoesje beter met een andere gsm kunt maken. Het is namelijk belangrijk dat de foto op het hoesje van een goede kwaliteit is. De kwaliteit van de afbeelding is namelijk bepalend voor de uitstraling van het smartphone hoesje. Deze afbeelding heeft voldoende resolutie nodig en dient over het juiste aantal MB’s te beschikken.

Meer informatie daarover is opgenomen in onze Phone Case Designer. Dit is een uniek programma, dat we in eigen beheer hebben ontwikkeld. Met dit programma kunt u een eigen Samsung hoesje maken. Overigens hebben we ook een grafisch designer in dienst, die unieke hoesjes ontwerpt. Deze Samsung Galaxy Trend 2 Lite design hoesjes zijn in verschillende thema’s te koop. Uiteraard kunnen meerdere smartphone gebruikers in het bezit zijn van hetzelfde design hoesje.

Screenprotector beschermt Samsung Galaxy Trend 2 Lite

Dit ‘gevaar’ loopt u niet als u zelf een Samsung Galaxy Trend 2 Lite case ontwerpt. De foto’s die u gebruikt voor het hoesje kunt u vanuit Instagram uploaden. U kunt zelfs tien foto’s gebruiken voor het hoesje. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om clip arts, effecten en teksten toe te voegen aan het eigen ontwerp. Als u klaar bent met ontwerpen, kunt u het resultaat nog controleren in 3D. Met de hoesjes en Samsung Galaxy Trend 2 Lite screenprotectors van B2C Telecom maakt u van uw gsm een duurzame gadget.  

B2C Telecom biedt waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken